A co ja mam powiedzieć 5 lat temu gmin stwierdził mi ciążę i w 12 tyg inny gmin mi powiedział że nie jestem w ciąży i nigdy nie byłam bo tamten stwierdził ciążę na podstawie badania ręcznego. Dlatego tak się boję jutrzejszej wizyty że już mnie brzuch boli
reklama
Amisia i nie mialas okresu przez ten czas?
Ja sie czuje zle... w sumie moze lepiej, ze woeczorami mam mdlosci bo inaczej nie dalabym rady pracowac. Moj Mikunio juz prawie spi, moglabym cos zrobic dla siebie a nie mam sily ale jeszcze tylko kilka tygodni - tak sie pocieszam, ze w 2gim trymestrze bedzie lepiej)
Ja sie czuje zle... w sumie moze lepiej, ze woeczorami mam mdlosci bo inaczej nie dalabym rady pracowac. Moj Mikunio juz prawie spi, moglabym cos zrobic dla siebie a nie mam sily ale jeszcze tylko kilka tygodni - tak sie pocieszam, ze w 2gim trymestrze bedzie lepiej)
Uleńka- mam nadzieję, ze dotrwamy do jutra ja już cała chodzę i obrażam się na m bez powodu
kate-witaj! ciekawe, czy urodzisz w wigilię rzeczywiście
kontra- witaj w klubie, dziś mam straszne napady złości i zero cierpliwości
czarna- gratulacje, ciesze się bardzo
Ja już po grillu najadłam się jak świnka i leżę . Zaraz będzie eurowizja jak któraś lubi, ciekawe jak Polska wypadnie
kate-witaj! ciekawe, czy urodzisz w wigilię rzeczywiście
kontra- witaj w klubie, dziś mam straszne napady złości i zero cierpliwości
czarna- gratulacje, ciesze się bardzo
Ja już po grillu najadłam się jak świnka i leżę . Zaraz będzie eurowizja jak któraś lubi, ciekawe jak Polska wypadnie
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
agrafka nic mi nie mow na temat obrazania sie,,, wlasnie stoczylam wojne z Ł.ale tak mnie wk.... ze niby on nie ma czasu na odpoczynek i musi wszystko teraz robic a ja mu ciagle brecze jeszcze to jeszcze tamto....echhh brak slow...jak bym to ja sama sobie zaszla w ciaze i teraz jak bym specjalnie sily nie miala... kurcze ale mi bylo przykro
a to capy jedne!agrafka nic mi nie mow na temat obrazania sie,,, wlasnie stoczylam wojne z Ł.ale tak mnie wk.... ze niby on nie ma czasu na odpoczynek i musi wszystko teraz robic a ja mu ciagle brecze jeszcze to jeszcze tamto....echhh brak slow...jak bym to ja sama sobie zaszla w ciaze i teraz jak bym specjalnie sily nie miala... kurcze ale mi bylo przykro
na pocieszenie
Big Cyc - Każdy facet to świnia - YouTube
Tak to z mezami bywa... choc ja na swojego nie moge narzekac, jestesmy razem juz 15 lat a moze dwa razy sie na niego wkurzylam totalnie, raczej jakies glupie przekomarzanki. No i ojcem jest cudownym, Miko za nim szaleje
Agrafka - dzieki za wzmianke o Eurowizji, chcialam ogladac a nie pamietalam kiedy i przegapilabym
Agrafka - dzieki za wzmianke o Eurowizji, chcialam ogladac a nie pamietalam kiedy i przegapilabym
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
cypryda szczerze to ja tez nie mam powodow do narzekan,ale czasem mnie tak wk ze wychodze z siebie...ech zreszta ja go tez...
z kuplami sie nie wloczy,ciezko pracuje,dba o mnie, o dziecko ,o dom. A kto sie czubi ten sie lubi:-)
z kuplami sie nie wloczy,ciezko pracuje,dba o mnie, o dziecko ,o dom. A kto sie czubi ten sie lubi:-)
reklama