reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
cypryda, magda - dzięki za dość szczegółowe wyjaśnienia. Zaraz poczytam linki które podrzuciłyście. Gin nie powiedział czy to będzie podwójny czy potrójny. Ja muszę zdecydować czy chcę tylko usg czy z pobraniem krwi i to tak do przyszłego tyg. muszę zdecydować, ponieważ tam gdzie chodzę do gina (do kliniki gdzie mam pakiet i mam za darmo wizyty i usg) można zrobić tylko usg. A jeśli chcę badanie z krwi muszę iść do gina prywatnie i zabulić (choć nie jest to decydujący czynnik, bo kasę na to znajdę). Właśnie się po prostu zastanawiam co mi da te pobranie krwi?
Czy jeśli z usg wyjdą wyniki ok, to może nie potrzeba już tych z krwi?
Ja ciąży też bym nie usunęła. Właśnie wyczytałam też, że już w ciąży można wiele zdziałać jeśli dzidziuś jest chory.

witaj kate - super termin :)

kontra - mnie też byle co denerwuje. dziś np. zbiłam pojemnik z keczupem - wypadł mi z ręki - no i afera. Tak się wściekłam na siebie, później na męża bo drążył temat...ehhh

czarna - super że u ciebie też wszystko w porządku:)

amisia - spokojnie, będzie dobrze! trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam ze pisze dopiero teraz. Ale mam za soba pielgrzymke po lekarzach

serduszko przestalo bic ok tydzien temu... Niestety byla tylko cisza, cisza ktora strasznie boli i rozdziera serce.
Dzieluje ze bylyscie ze mna przez te pare dni , w ciagu ktorych moglam Was poznac. Niestety nie bylo mi dane zostac grudniowa mama, a wedlug prognoz doktorow, moj zegar biologiczny powiedzial juz stop i nie bedzie mi juz nigdy dane zostac mama.
Mam sie cieszyc tym co mam. A moim skarbem jest Moj Synek.

zycze Wam wszystkim bez wyjatku nudnych ciaz i tulenia pociech w grudniu, moze wpadne kiedyys w grudniu popodziwiac Wasze pociechy.

ZYCZE KAZDEJ Z WAS Z GLEBI SERCA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I TULENIA TEGO JEDYNEGO CUDU W RAMIONACH

jestescie naprawde super babeczki

pozdrawiam mocno, caluje Kira

Ostatnia edycja:
Czytam Was namiętnie z Tel,ale nie pisze bo dlugo mi sie schodzi cos nie dziala mi net w Tel tak jakbym chciala dzis cos mu odwalilo wiec pisze- mam remont w domu, robimy pokoj dla Naszej corci, wszystko u mnie w pokoju worki z ubraniami zabawki no mega syf do lozka mam tylko wąskie przejście ale dobre i to. Odpisze ogólnie bo nie pamietam co ktora pisala, wiec
wszystkie nowe mamusie gratuluje i witam:)
Mamuśki które byly na wizytach, super ze wszystko dobrze;)
Tez kloce sie z moim mężem powiedział mi ze mnie gdzieś wywiezie na okres ciąży bo nie wytrzyma ze mna...no cóż.
A co do perrie zawiodlam sie i to bardzo byc moze sie myle ale ten blog to nic do mnie nie przemawia byc moze sie myle.

Dziewczyny poradźcie cos na zaparcia:(

kira - strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że szybko znajdziesz w sobie siłę, a swoją całą miłość dasz synkowi, no i mężowi :) Trzymaj się mocno! miło było cię poznać :) I jak będziesz miała ochotę to zajrzyj tu do nas.

Kiraa, bardzo mi przykro, każda strata rozrywa serce ... :( ale masz cudownego Synka, a lekarze często się mylą wydając wyrok! Trzymaj się kochana!

reklama
Kiraa tak strasznie mi przykro :( pamietaj masz synka i meza wiec bierz z zycia co najlepsze i ciesz sie zyciem dla siebie i dla nich. I pamietaj ze gdybys chciala pogadac obojetnie o czym grudniowe mamy sa tu i beda Cie wspierac :*

Do góry