reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Anncka ja mam taką gulę od kilku lat, ale tylko wtedy gdy sobie o niej przypomnę ;) lekarz po usg tarczycy stwierdził że to z nerwów właśnie.

Dziewczyny czy czujecie się rano jak pijane? Ja do południa mam zawroty głowy i nie moge się skupić na niczym, nie wspomnę o palpitacjach dziwnych i takim przyspieszonym biciu serca. Trzecia a właściwie czwarta ciąża a czuję sie jak pierworódka :) Zupełnie inaczej niż zawsze.

Kirkaa bardzo Ci współczuję, wiem jak taka strata boli i wiem,ze nie ma słów które w tej chwili Ci pomogą, trzeba samemu "to przerobić"

reklama
Jopal jesteśmy w bardzo podobnej wiekowo ciaży, masz jakieś objawy nasilone? Chciałabyś mieć córkę tym razem? Ja po cichu liczę na dziewczynę :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny

Kiraa :-( bardzo mi przykro :-( nawet nie wiem co mam Ci napisać bo nic nie ukoi bólu...

ja się miałam nie martwić ale przez to wszystko boje sie czy z mojego Maleństwa serduchem wszystko ok :-(

Annemase nasilonych objawów poza (.)(.) nie mam, tylko ten ból barku niepokoi bardzo. W żadnej ciąży nie miałam jakichś wielkich objawów. Oczywiście po cichutku marzę o dziewczynce ale generalnie zawsze marzylam o dużej rodzinie więc przy chłopcu zakładamy drużyne piłkarską :-)

Cześć dziewczynki jak tam samopoczucia dziś: ) ja prawie całą nic nie spytałam takie głupoty mi się snily . Przysnil mi się dziś też tort smietankowy z truskawki który dziś napewno zrobię

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj zrobiłam test i jest blada, bo blada, ale druga kreseczka :) czyli my raczej styczniowi. Tylko czekam na odpowiednią zakładkę :)

Witaj Mc Pearl, ja jestem grudniowo/styczniowa ;)

Dziewczyny czy któras z was miała cukrzycę ciążową w poprzedniej ciąży? Ja miałam w obu i w tej chwili stosuję już dietę cukrzycową pomimo wszystkich zachcianek :)

reklama
Do góry