reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

juz po zakupach. zmeczylam sie masakrycznie, a przeciez duzo nie chodzilam ,ani tez duzo nie dzwigalam. brzuszek pobolewa ,wiec chcac nie chcac ,mycie podlogi musi poczekac:-D na męża oczywiście ahhaha
jeszcze za chwile obiadek przyszykuje i juz totalny odpoczynek :tak: jak ja to uwielbiam:-D

reklama
Witam

Jestem w 6 tygodniu ciąży i bardzo chciałabym dołączyć do Was...termin mam na 22 grudnia :)

Nie jestem nowa na forum, może ktoś będzie mnie pamiętać ze Staraczek 2013...co prawda dawno mnie już tam nie było bo z mężem odpuściliśmy sobie starania na około trzy miesiące...

Pozdrawiam

Ulenka jeszcze nie byłam...ale mam w planie iść w piątek tylko, że prywatnie bo nie mieszkam w Polsce i tutaj robią badania od 12 tygodnia a ja nie chcę tak długo czekać...chcę jak najszybciej wiedzieć czy fasolka ładnie się rozwija...bardzo się martwię czy wszystko jest tak jak powinno być...

kontra witaj i rozgosc sie ! napewno wszystko jest dobrze...

U mnie piekna pogoda , slonko swieci az zyc sie chce. m dzis robi sobie na obiad grila a dla mnie beda warzywka z wody mmmm pycha :)
Zaraz przenosze sie do ogrodka i tam bede lezec . Obiecywalam sobie ze w ciazy nadrobie czytanie ksiazek a tu nic , leze juz ponad 3tyg i nic nie przeczytalam , nie moge sie jakos skupic :(

Z Uk jestem...a tu niestety ciążę uznają od około 12 tygodnia...ja na razie czekam aż skontaktuje się ze mną moją położna...

reklama
Smerfetko Ty obiecałaś sobie ,że poczytasz książki, a ja postanowiłam nauczyć się szydełkowania haha ciekawe jak mi to wyjdzie ,bo na razie to nawet w łapki szydełka nie wzięłam:-Dale to dopiero początek,wszystko przed nami:-D

Do góry