reklama
K
konto usuniete.
Gość
Dziewczyny, musimy wybrać nową moderatorkę.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
No właśnie czytałam Perrie, że nie bedziesz moderatorem. W takim razie,
niech pisze która ma chęć? ;-)
niech pisze która ma chęć? ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Agrafka moderator pilnuje porządku na forum. Dobrze,by ta osoba w miarę regularnie tu była. Nie jest to trudne zajęcie :-) Ważne, by w razie problemów mogła dość szybko interweniować.
K
konto usuniete.
Gość
Agrafka, coś w deseń pośrednika między administratorami a "zwykłymi śmiertelnikami" Zapobiegać konfliktom, jakby powstały, to je rozwiązywać (coś w deseń mediatora), pilnować porządku na forum, edytować posty, żeby np. nie było dwóch od tego samego użytkownika pod rząd, przestrzegać regulaminu itd itd ;-)
czarna2532
Fanka BB :)
Perrie a Ty spac nie mozesz?
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Witam się sobotnio:-)
Na początku Witam też nową mamusię ,Witaj Ona wśród nas:-)
I słówko do k8libby kochana bardzo mi przykro z powodu fasolki,nie ma teraz słów ,które by Cie pocieszyły i ukoiły Twój ból...ale pamiętaj,by patrzeć w przyszłość pozytywnie...wkrótce zaświeci słoneczko.... trzymaj się kochana.
ja juz od 2godz na nogach,cos od rana dospac nie mogę. troche posprzatalam (jeszcze tylko podłogi do pomycia),wstawilam pranie,zjadłam śniadanko,zrobiłam liste zakupów i zaraz śmigam do miasta. Jak wróce to dokończe te podłogi jak zostanie mi troche sil,bo ostatnio wszystko mnie mega szybko meczy.
Byliśmy wczoraj u kuzyna któremu się dzidziuś 2mies temu ur ,ale kruszyna i niby wcale nie taki maly bo juz teraz ma 5,5kg ale mi sie wydaje taki ociupinkowy zapomnialam ze takie male sa te bobaski hihihi jak go wzielam na raczki to szukal cyca i raczkami mi sie dobieral hahah aznie moge uwierzyc ze wkrotce i ja będe miala swój kolejny cudzik:-)Ciekawe czy wszystko ok.chyba ja jedna jeszcze nie bylam na wizycie co? poradzcie jest sens isc w tym tyg od pon czy poczekac do tego 5tego czyli praktycznie tylko tydz?
miłego weekendu dziewczynki:-)
acha a co z moderatorem? macie jakieś propozycje?
Na początku Witam też nową mamusię ,Witaj Ona wśród nas:-)
I słówko do k8libby kochana bardzo mi przykro z powodu fasolki,nie ma teraz słów ,które by Cie pocieszyły i ukoiły Twój ból...ale pamiętaj,by patrzeć w przyszłość pozytywnie...wkrótce zaświeci słoneczko.... trzymaj się kochana.
ja juz od 2godz na nogach,cos od rana dospac nie mogę. troche posprzatalam (jeszcze tylko podłogi do pomycia),wstawilam pranie,zjadłam śniadanko,zrobiłam liste zakupów i zaraz śmigam do miasta. Jak wróce to dokończe te podłogi jak zostanie mi troche sil,bo ostatnio wszystko mnie mega szybko meczy.
Byliśmy wczoraj u kuzyna któremu się dzidziuś 2mies temu ur ,ale kruszyna i niby wcale nie taki maly bo juz teraz ma 5,5kg ale mi sie wydaje taki ociupinkowy zapomnialam ze takie male sa te bobaski hihihi jak go wzielam na raczki to szukal cyca i raczkami mi sie dobieral hahah aznie moge uwierzyc ze wkrotce i ja będe miala swój kolejny cudzik:-)Ciekawe czy wszystko ok.chyba ja jedna jeszcze nie bylam na wizycie co? poradzcie jest sens isc w tym tyg od pon czy poczekac do tego 5tego czyli praktycznie tylko tydz?
miłego weekendu dziewczynki:-)
acha a co z moderatorem? macie jakieś propozycje?
Ula, ja bym poczekała. Poszłam za szybko, nie widziałam serduszka i potem miałam schizy (które czasami do tej pory łapię). Teraz też mam 5 maja wizytę i czekam jak na szpilach.
Dzisiaj wstałam o 6 rano. Posprzątałam salon, nastawiłam drugie już dzisiaj pranie, opróżniłam zmywarkę, kuchnia się błyszczy i czekam aż mój książę wstanie (zawsze wstaje około 7 a dzisiaj nie wiem co mu się stało). Muszę jeszcze posprzątać Misia pokój, w gościnnym pościerać kurze i czego nienawidzę - łazienka i toaleta....,
Ja póki co jestem przykuta do swojego mieszkanka (mieszkam w wielkim domu jednorodzinnym na wsi, rodzice na parterze, my na piętrze), rodzice na dziś zamówili rzeźnika i mamy świniobicie. Masakra te zapachy... Okna w salonie otworzyć nie mogę bo wszystko czuję... Na szczęście potrwa to tylko jeszcze kilka godzin i potem wyjdziemy z Miśkiem na spacer
Miłego dnia mamusie!
I albo ominęłam coś, albo Fimka jeszcze się nie zdała relacji po wizycie...
Dzisiaj wstałam o 6 rano. Posprzątałam salon, nastawiłam drugie już dzisiaj pranie, opróżniłam zmywarkę, kuchnia się błyszczy i czekam aż mój książę wstanie (zawsze wstaje około 7 a dzisiaj nie wiem co mu się stało). Muszę jeszcze posprzątać Misia pokój, w gościnnym pościerać kurze i czego nienawidzę - łazienka i toaleta....,
Ja póki co jestem przykuta do swojego mieszkanka (mieszkam w wielkim domu jednorodzinnym na wsi, rodzice na parterze, my na piętrze), rodzice na dziś zamówili rzeźnika i mamy świniobicie. Masakra te zapachy... Okna w salonie otworzyć nie mogę bo wszystko czuję... Na szczęście potrwa to tylko jeszcze kilka godzin i potem wyjdziemy z Miśkiem na spacer
Miłego dnia mamusie!
I albo ominęłam coś, albo Fimka jeszcze się nie zdała relacji po wizycie...
reklama
Ulenka Jeszcze ja i jagoda jestesmy bezwizytowe mam termin dopiero na 9 maja wuec bedzie to 7 tyd. Wazne zeby do 10 tyg zdazyc no i lepiej kolo 6, bo jak wczesniej to moze nie byc serduszka i wtedy dopiero sie bedziesz denerwowac przechodzilam to w poprzedniej ciazy my tez juz nie spimy od 6 bo takie pobudki ma moja dzidzia za to teraz sobie dosypia przy mnie
A co do moderatora to jestem za tym zeby ktos sie zglosil heh i potwierdzimy jego kandydature
A co do moderatora to jestem za tym zeby ktos sie zglosil heh i potwierdzimy jego kandydature
Ostatnia edycja: