reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

juz po zakupach. zmeczylam sie masakrycznie, a przeciez duzo nie chodzilam ,ani tez duzo nie dzwigalam. brzuszek pobolewa ,wiec chcac nie chcac ,mycie podlogi musi poczekac:-D na męża oczywiście ahhaha
jeszcze za chwile obiadek przyszykuje i juz totalny odpoczynek :tak: jak ja to uwielbiam:-D

reklama
Witam

Jestem w 6 tygodniu ciąży i bardzo chciałabym dołączyć do Was...termin mam na 22 grudnia :)

Nie jestem nowa na forum, może ktoś będzie mnie pamiętać ze Staraczek 2013...co prawda dawno mnie już tam nie było bo z mężem odpuściliśmy sobie starania na około trzy miesiące...

Pozdrawiam

Ulenka jeszcze nie byłam...ale mam w planie iść w piątek tylko, że prywatnie bo nie mieszkam w Polsce i tutaj robią badania od 12 tygodnia a ja nie chcę tak długo czekać...chcę jak najszybciej wiedzieć czy fasolka ładnie się rozwija...bardzo się martwię czy wszystko jest tak jak powinno być...

kontra witaj i rozgosc sie ! napewno wszystko jest dobrze...

U mnie piekna pogoda , slonko swieci az zyc sie chce. m dzis robi sobie na obiad grila a dla mnie beda warzywka z wody mmmm pycha :)
Zaraz przenosze sie do ogrodka i tam bede lezec . Obiecywalam sobie ze w ciazy nadrobie czytanie ksiazek a tu nic , leze juz ponad 3tyg i nic nie przeczytalam , nie moge sie jakos skupic :(

Z Uk jestem...a tu niestety ciążę uznają od około 12 tygodnia...ja na razie czekam aż skontaktuje się ze mną moją położna...

reklama
Smerfetko Ty obiecałaś sobie ,że poczytasz książki, a ja postanowiłam nauczyć się szydełkowania haha ciekawe jak mi to wyjdzie ,bo na razie to nawet w łapki szydełka nie wzięłam:-Dale to dopiero początek,wszystko przed nami:-D

Do góry