Dziewczyny dołączam do waszego grona. Ostatni okres miałam 13 marca, później baaardzo dużo stresów, na to zwalałam brak okresu. Test kupiłam właściwie dla żartu, a sprawdzę sobie , głowa będzie spokojna- oj już nie była. Test zrobiony po południu 2 krechy. Powtórka za 2 dni z porannego moczu- 2 mocne krechy... mówię sobie WTF?! Jakim cudem? No cóż, pozostaje mi zapisanie sie na wizytę do ginekologa, pewnie poczekam z 2 tyg.
reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Witam słoneczne moje kochane.
Co do psów to mamy jednego. 2, 5 roku ma jack russell terriera. Szalona rasa ale kochany i oddany.
Przedtem mieliśmy mix jamnika i amstaffa. Amstaffka normalnie do rany przyloz. Delikatna, mądra, uległa. Zero prZejawów agresji. Musieliśmy uśpić ją miała kamienie w pecherzu. A jamniczka raka wątroby.
Po jamniulce nie chcieliśmy żadnego psa ale przyszła amstaffka. Miała trafić do schroniska po śmierci właściciela (przedawkowal dragi). I tak spędziła u nas resztę życia.
3lata bez psa i wzięliśmy jacka.
Co do psów to mamy jednego. 2, 5 roku ma jack russell terriera. Szalona rasa ale kochany i oddany.
Przedtem mieliśmy mix jamnika i amstaffa. Amstaffka normalnie do rany przyloz. Delikatna, mądra, uległa. Zero prZejawów agresji. Musieliśmy uśpić ją miała kamienie w pecherzu. A jamniczka raka wątroby.
Po jamniulce nie chcieliśmy żadnego psa ale przyszła amstaffka. Miała trafić do schroniska po śmierci właściciela (przedawkowal dragi). I tak spędziła u nas resztę życia.
3lata bez psa i wzięliśmy jacka.
Fimka
Martia witamy!
To miałaś prezent wielkanocny?
Będzie dobrze! Pokochasz człowieczka w mig!
My nie mamy zwierząt, w bloku pies by u mnie nie przeszedł.
A rybki, kto wie, może z czasem...
To miałaś prezent wielkanocny?
Będzie dobrze! Pokochasz człowieczka w mig!
My nie mamy zwierząt, w bloku pies by u mnie nie przeszedł.
A rybki, kto wie, może z czasem...
Ostatnia edycja:
Oj dokładnie, wielkanocny, zamiast iść święcić jajka, ja robiłam test . Życie przewróciło się dla mnie do góry nogami, a przyszły tatuś się cieszy, to nie jest dobry czas na dziecko, ale skoro już się stało, pozostaje nam się cieszyć.
Magda Singh
Martia ale świnia że mnie. Nie przywitalam się.
Dzień dobry
No rybki mamy, dwa psy , kota, był też chomik i patyczaki
ale jak się ma dom z ogrodem to jest gdzie trzymać , a robimy kurnik
rano nudności ale przewietrzyłam dzieciaki jak szły do szkoły ale z powrotem to ledwo doszłam :-(
No rybki mamy, dwa psy , kota, był też chomik i patyczaki
ale jak się ma dom z ogrodem to jest gdzie trzymać , a robimy kurnik
rano nudności ale przewietrzyłam dzieciaki jak szły do szkoły ale z powrotem to ledwo doszłam :-(
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Witam się i ja:-) O i witam nową forumowiczkę:-)
kurcze wieczorem padam juz o 21ej a rano budze sie juz o 5 i spac nie moge..jakies porabane to....
kurcze wieczorem padam juz o 21ej a rano budze sie juz o 5 i spac nie moge..jakies porabane to....
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej.
Co nie zjem to robi mi się nie dobrze... najbezpieczniej jest nic nie jesc bo wtedy jest ok ;-)
Zmęczenie nadal górą na lozeczku lezy Len nic nie robi caly dzień. Tak mozna opisać moje funkcjonowanie :-)
jutro o tej porze juz bede wiedzieć co słychać w moim brzuszku z jednej strony się boje a z drugiej nie mogę doczekać :-)
Co nie zjem to robi mi się nie dobrze... najbezpieczniej jest nic nie jesc bo wtedy jest ok ;-)
Zmęczenie nadal górą na lozeczku lezy Len nic nie robi caly dzień. Tak mozna opisać moje funkcjonowanie :-)
jutro o tej porze juz bede wiedzieć co słychać w moim brzuszku z jednej strony się boje a z drugiej nie mogę doczekać :-)
reklama
Magda Singh
Hej.
Co nie zjem to robi mi się nie dobrze... najbezpieczniej jest nic nie jesc bo wtedy jest ok
A ja nic. Zero. Niente