reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ehhh ... tak sobie myślę, w sumie w głębi serca jestem szczęśliwa ,że będę mamą, lecz z drugiej strony nie wiedząc o ciąży zaliczyłam kilka mocno zakrapianych imprez (tak jakoś się wszystko skumulowało, bo na co dzień mało piję) no i mam stracha ,że będzie coś "nie tak"... :no::szok:

reklama
Ehhh ... tak sobie myślę, w sumie w głębi serca jestem szczęśliwa ,że będę mamą, lecz z drugiej strony nie wiedząc o ciąży zaliczyłam kilka mocno zakrapianych imprez (tak jakoś się wszystko skumulowało, bo na co dzień mało piję) no i mam stracha ,że będzie coś "nie tak"... :no::szok:
nie martw się na zapas,ja w pierwszej ciąży w pierwszych 2 tc jak jeszcze nie wiedzialam to tez ostro balowalam (bo rozwozilismy zaproszenia slubne i z kazdym po trochu sie wypilo haha) a maly urodzil sie zdrowiutki ,tak że glowa do gory,bedzie dobrze:tak:

Eli, w końcu mój rocznik. Już myślałam, że będę najstarsza :).
Poszłam dzisiaj na bete, przejde się też jutro, w piątek mam wizytę u tej nowej gin. Ciekawe czy rośnie... na testach kreska grubaśna i czerwona cały czas...

Hej dziewczyny. Witam sie z rana (mojego rana :)

Szykuje sie wlasnie zaprowadze core na klasy o lece na USG.

Ja tez jak nie wiedzialam o ciazy jeszcze bylam pod namiotami :) wypilam cos o fajki palilam (jakos dziwnie nie smakowaly mi) heh a wszystko jest ok

Ewelinka oddala bym te wzdecia i sciskanie w zoladku za Twoje zmeczenie ;)

Witam nowe mamusie :)

Ostatnia edycja:
Martwią, cześć :-) Wyślij mi swoje info, to dodam Cię ja listę :tak:

Czarna, Ewelinka, Kibby, trzymam kciuki za wizyty :-)

reklama
I wróciłam... najbliższy termin za miesiąc :no: no chyba ze załape się do grupy "pierwszych kilku osób w kolejce", dzwoniłam do innych lekarzy, najbliższe terminy nawet za 2mce :szok:

Do góry