reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Magda, ok, dzięki :-p Kumam.

Cypryda, czas szybko zleci, zobaczysz :tak: A gdzie pojechał, jeśli mogę wiedzieć? :sorry:
Ja co prawda nie mam męża, ale uwielbiam być sama w domu :-p

Kibby, super, że nie poszłaś :tak: Obyś teraz trafiła na jakiegoś normalnego :-) Trzymam kciukasy :-)

Eli, to widzę rodzina się powiększa już teraz :-D Ja nie mam dobrego doświadczenia z rybkami, bo miałam jedną jak byłam mała i bardzo wrażliwa, i ojciec kazał mi ją wrzucić z torebki do akwarium, a ja się bałam, że coś jej zrobię, więc rybka dusiła się przez kilka godzin w tej siatce, czekała aż mama przyjdzie :zawstydzona/y:

Mój mąż pracuje w Szwajcarii.

Mój brat ma akwarium takie mega niecałe 400 litrów.. Hoduje w nim rybki i sprzedaje je potem do sklepu zoologicznego. Ma też kilka mniejszych, nie znam się dokładnie, ale chyba trzyma w nich małe, coby z tego wielkiego rybki ich nie pozjadały. Wiem tylko, że ma kilka glonojadów a innych ras nie znam wstyd się przyznać. Te wielkie akwarium jest bardzo długie a wąskie, myślę, że ma z 1,5m długości a mimo to mój syn ja je w nosie :D Ale za to jak zobaczy ich bernardyna to szaleje z radości. Więc stwierdzam, że moje dziecko lubi tylko duże zwierzęta. Zresztą w ZOO tylko na takie zwraca uwagę. Kiedyś rozmawiał z gorylem (po swojemu, tz machał do niego łapkami i krzyczał aaa) a goryl się wnerwiał :D I tak doszłam do wniosku, że jak mu będę kupować zwierzaczka domowego to chyba kupię mu niedźwiedzia :D

A ja kupila bym psiaka. Mam 2 rasy upatrzone ale zaczekamy az drugie dziecko bedzie mialo z 3-4 lata. Mielismy psa ale miala raka zoladka i bardzo przezylismy jej strate. Corcia do tej pory jak zobaczy gdzies czarnego psa to wola o Tequila (tak miala na imie ;)

Cypryda ciezko tak jak M za granica co? A pomysl z niedzwiedziem calkiem ciekawy a na pewno oryginalny ;-)

reklama
Witam was po Świętach nieudzielam sie bo dziele moj czas z kibelkiem wszystko wróciło i niezapowiada sie zeby mialo odpuścić....najgorsze poranki i wieczory wymioty
Ja lecialam w 26 tyg . ciąży do Australii prawie dwa dni i cUl sie dobrze zadnych zastrzezen od doktora niemialam i po 36 tyg. Linie lotnicze odmawiają na tak długie latanie. :)

Do góry