reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

5 :) Nie pracuję w samorządowej placówce, gdzie jest po 25 dzieci w klasach :) Wiec mam ogromny komfort pracy i mogę o wiele więcej niż w masówce. Bo np w klasie 25osobowej trudniej jest lepić pierogi niż w mojej 5osobowej :D

ło to super,tak rodzinnie:-) możesz poznać każdego dzieciaczka bliżej i stać się taką "dobrą ciocią":-D

reklama
o widzę dobre wiadomości
ja zapakowałam dzieciaki do auta i pojechaliśmy po rybkę do akwarium

my na początku kupiliśmy bojownika do kuli,kula się zbiła i Ł kupił małemu małe 5l akwarium,później dokupili jakies 3 małe a teraz mówią o glonojadzie jak to Antek mówi "GNOJOJADZIE" hahaha i tak się powiększa nasza hodowla rybek:-D

miałam to samo rok temu , najpierw bicie serduszka na usg było a za pare dni zaczełam plamić i na usg już niestety serduszko nie biło :(

o widzę dobre wiadomości
ja zapakowałam dzieciaki do auta i pojechaliśmy po rybkę do akwarium

U mnie nie tak samo, jeszcze serca nie słyszałam, plamień nie ma...

Wiem koedy bzykałam i kiedy była implementacja, więc mniej więcej wiem. Wg moich obliczeń ciąża jest 2 tygodnie młodsza niż wynika to z ostatniej miesiączki...

reklama
my na początku kupiliśmy bojownika do kuli,kula się zbiła i Ł kupił małemu małe 5l akwarium,później dokupili jakies 3 małe a teraz mówią o glonojadzie jak to Antek mówi "GNOJOJADZIE" hahaha i tak się powiększa nasza hodowla rybek:-D

nasze ma ponad 100l:-D
mała hodowle gupików , mnożą się bardzo :-) neonki, danio kosiarki, kiryski i glonojada, dziś od brata dostałam samiczkę dla niego ;-) może będzie coś z tego

Do góry