reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ech no ja na brzuchu tez jeszcze nic nie ma, ale zobaczymy jak bedzie po, bo w sie wtedy najbardziej stają sie widoczne. Tez słyszałam ze albo sa predyspozycje albo nie, aczkolwiek nawilżać skore nie zaszkodzi ;) zwłaszcza jak swędzi, przynajmniej nie bede mogła sobie nic zarzucić ;)

Cześć dziewczyny :rofl2:

Przepraszam, że piszę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Pewnie nie wszystkim już w głowie praca....
Jestem mamą czerwcową 2013
Piszę do Was bo wiem jak trudno robić wszystko na raz przy dzieciakach, obowiązkach domowych. Chciałabym choć ciut Wam, prowadzącym DG i wystawiającym faktury ułatwić. Napisaliśmy z mężem program do wystawiania faktury on line i myślę, że pozwoli on Wam zaoszczędzić czas - szybko się wystawia i wysyła dokumenty e mailem.

Jeżeli, któraś z Was prowadzi DG i nie ma jeszcze programu do fakturowania lub chce zmienić to zapraszam do nas, afaktury.pl .

No i oczywiście dla Was 6 miesięcy gratis ! Piszcie na priv jak będziecie miały pytania.

Trzymam kciuki za donoszenie i rozpakowanie !

Jeszcze raz przepraszam za wtrącenie :* ;-)

kasiasysunia - mi się pojawiły w okolicy pępka, tak ok 1 cm, mało widoczne. Ale przypominam sobie, że chyba w poprzedniej ciąży też tak miałam.

kurcze mój pępęk zrobił się ciemniejszy ale rozstępów nie widzę. codziennie zaglądam i się martwię, a mój mąż i moja siostra mówią że u mnie to najprędzej rozstępy na mózgu się zrobią :wściekła/y: :-D:-D:-D:-D:-D oby ;-)

Dziewczynki,dawno tu nie zaglądałam, częściej na wątek o wyprawce. U mnie skończony 32 tydzień. Czuję się źle i od 2-3 tygodni męczą mnie duszności. Też je macie? Jak sobie radzić? To straszne uczucie. Śpię na konstrukcji z poduszek, żeby byli wyżej, ale i tak ciężko mi się oddycha. A będzie coraz gorzej zanim brzuch się obniży.

reklama
malgonia - mi nieraz ciężko się oddycha, ale nie mam takich dużych duszności, także nie pomogę.

kasiakulek - to zależy jaki dzidziuś się urodzi. Jeśli w okolicy 3500g to może być za duży. Ja mam z kolei kombinezon na 56, ale nie wiem czy wystarczy do końca zimy.

Do góry