reklama
Ech no ja na brzuchu tez jeszcze nic nie ma, ale zobaczymy jak bedzie po, bo w sie wtedy najbardziej stają sie widoczne. Tez słyszałam ze albo sa predyspozycje albo nie, aczkolwiek nawilżać skore nie zaszkodzi zwłaszcza jak swędzi, przynajmniej nie bede mogła sobie nic zarzucić
RobaczekII
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że piszę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Pewnie nie wszystkim już w głowie praca....
Jestem mamą czerwcową 2013
Piszę do Was bo wiem jak trudno robić wszystko na raz przy dzieciakach, obowiązkach domowych. Chciałabym choć ciut Wam, prowadzącym DG i wystawiającym faktury ułatwić. Napisaliśmy z mężem program do wystawiania faktury on line i myślę, że pozwoli on Wam zaoszczędzić czas - szybko się wystawia i wysyła dokumenty e mailem.
Jeżeli, któraś z Was prowadzi DG i nie ma jeszcze programu do fakturowania lub chce zmienić to zapraszam do nas, afaktury.pl .
No i oczywiście dla Was 6 miesięcy gratis ! Piszcie na priv jak będziecie miały pytania.
Trzymam kciuki za donoszenie i rozpakowanie !
Jeszcze raz przepraszam za wtrącenie :* ;-)
Przepraszam, że piszę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Pewnie nie wszystkim już w głowie praca....
Jestem mamą czerwcową 2013
Piszę do Was bo wiem jak trudno robić wszystko na raz przy dzieciakach, obowiązkach domowych. Chciałabym choć ciut Wam, prowadzącym DG i wystawiającym faktury ułatwić. Napisaliśmy z mężem program do wystawiania faktury on line i myślę, że pozwoli on Wam zaoszczędzić czas - szybko się wystawia i wysyła dokumenty e mailem.
Jeżeli, któraś z Was prowadzi DG i nie ma jeszcze programu do fakturowania lub chce zmienić to zapraszam do nas, afaktury.pl .
No i oczywiście dla Was 6 miesięcy gratis ! Piszcie na priv jak będziecie miały pytania.
Trzymam kciuki za donoszenie i rozpakowanie !
Jeszcze raz przepraszam za wtrącenie :* ;-)
m-s
jak się kochane czujecie ??bo ja już coraz ciężko :*
halina1982
Witam serdecznie gratuluję wszystkim mamusiom i życzę powodzenia, jestem tegoroczną czerwcówką, rozpoczęłam wyprzedaż ciuszków po moim synku, jeśli macie ochotę to zapraszam do zakupów https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/wyprzedaz-maksiowej-szafy-72931/#post11097537
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
kasiasysunia - mi się pojawiły w okolicy pępka, tak ok 1 cm, mało widoczne. Ale przypominam sobie, że chyba w poprzedniej ciąży też tak miałam.
kurcze mój pępęk zrobił się ciemniejszy ale rozstępów nie widzę. codziennie zaglądam i się martwię, a mój mąż i moja siostra mówią że u mnie to najprędzej rozstępy na mózgu się zrobią oby ;-)
malgonia1
Dziewczynki,dawno tu nie zaglądałam, częściej na wątek o wyprawce. U mnie skończony 32 tydzień. Czuję się źle i od 2-3 tygodni męczą mnie duszności. Też je macie? Jak sobie radzić? To straszne uczucie. Śpię na konstrukcji z poduszek, żeby byli wyżej, ale i tak ciężko mi się oddycha. A będzie coraz gorzej zanim brzuch się obniży.
kasiakulek
Aktywna w BB
hejka ja mam napady duszności ale to w dzień wiec nic nie mogę doradzić niestety :-(
a ja mam takie pytanko jaki rozmiar kombinezonu kupujecie?
ja mam po starsezj córce taki -6 mięsiecy i się obawiam czy nie będzie duzo za duży
a ja mam takie pytanko jaki rozmiar kombinezonu kupujecie?
ja mam po starsezj córce taki -6 mięsiecy i się obawiam czy nie będzie duzo za duży
reklama
malgonia - mi nieraz ciężko się oddycha, ale nie mam takich dużych duszności, także nie pomogę.
kasiakulek - to zależy jaki dzidziuś się urodzi. Jeśli w okolicy 3500g to może być za duży. Ja mam z kolei kombinezon na 56, ale nie wiem czy wystarczy do końca zimy.
kasiakulek - to zależy jaki dzidziuś się urodzi. Jeśli w okolicy 3500g to może być za duży. Ja mam z kolei kombinezon na 56, ale nie wiem czy wystarczy do końca zimy.