reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ehhh,posta mi zjadło :-(

Annte obyś szybko wróciła do domku. Córeczkę do wyra i odpoczywaj. Uważaj na siebie i bąbelki. A kciuki trzymam....no przecież musi być ok!

Kar nawet nie wiedziałam,że w szpitalu jesteś. Rety...trzymaj się kochana! Mam nadzieję,że z okruszkiem wszystko ok?

Nie wymienię każdego nicka,ale każdej z osobna dziękuję jak nie wiem co! Ktoś powie głupie forum....dla mnie jesteście teraz wszystkim,co potrzebuję. Bo dajecie mi wiarę i nadzieje. Ciężko jest,ale ilekroć czytam Wasze ciepłe słowa mam więcej sił,by iść dalej. Dziękuję Wam z całego serca!

Dziś na usg kardiochirurg dal odrobinę nadzieji. Serce Kajusi bije mocno,ale nie równo. Jest dobrze zbudowane,ma wszystkie połączenia ok, tylko te ściany naczyń na usg takie jasne.....ale bez badań lekarz nie chciał snuć podejrzeń.

Jutro o 12.30 mamy to pobranie krwi pepowinowej...najbardziej inwazyjne badanie. Boję się bardzo,żeby nie doszło do porodu i o wyniki. Bądźcie z nami o tej 13.30 polskiego czasu. Ja jakoś przetrwam,ale niech ona da sobie radę.

Dziękuję raz jeszcze!

reklama
Magda,
Bede bardzo mocno trzymac kciuki za jutrzejsze badanie. 13:30 zarezerwowana tylko dla Was. Trzymaj sie kochana cieplutko, jesteś bardzo dzielna i silna. Malutka na pewno ma tez te cechy po Tobie. Razem pokonacie chorobę.

Jesteście kochane! Ja mam ogromną nadzieję, że dzisiejszy dzień zkonczy się dobrymi wieściami. Ale boję się bardzo.....Wasze wsparcie jest bezcenne!

Magda jestem z wami myslami caly czas mala jest silna walczy a to najważniejsze napewno będzie dobrze.

Madziu moja mama jest 100%zdrowa tylko lozysko protestuje ale jest juz lepiej bo brzuch 2 dzien bez bólu jutro mnie zbadają i pewnie wypuszcza sadze ze jak będę leżeć i sie oszczędzać to będzie dobrze

Madzia mocno trzymam kciuki

Annte a jak u ciebie?

reklama
Do góry