czarna2532
Fanka BB :)
No wlasnie u nas te szczepienia sa za darmo ... I slyszalam ze chca wprowadzic obowiazkowe na grype to juz sie podlamalam ale sa sposoby by to ominac chociazby uczulenie dziecka na jajko zobaczymy bedziemy myslec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie masz pojęcia jak zrobiło mi się przykro...moje dziecko ma dopiero 8 tygodni w brzuchu a ja słysze już kilkanaście razy od forumek ze nie popierają ...ze to grzech , zło itd. W takiej sytuacji chyba nie powiem dziecku ze jest po takim zabiegu..bo bedzie sie czuło jak odmieniec któego czesc bedzie jednak tak traktowała.
Gdyby tylko tacy ludzie po latach starań mieli wybór brak dziecka albo in vitro .. ciekawe jak szybko by zmieniali zdanie i odszczekliwali..
Czyli sa w fazie testów tu możesz sprawdzić czy Twoja przychodnia testuje jakieś leki. Tobie nie powiedzą, ale taka wiedze można zdobyć Home - ClinicalTrials.gov
Wszędzie, gdzie chcą dawać jakieś szczepienie za darmo, które normalnie jest płatne, oznacza to, że ta konkretna partia jest testowana
Czy piszesz ogólnie o szczepionkach, czy o tej przeciw grypie? Bo mój syn był szczepiony na meningo i pneumo darmowymi szczepionkami (z racji jego choroby), więc mam nadzieję, że nie były w fazie testów.
Czyli sa w fazie testów tu możesz sprawdzić czy Twoja przychodnia testuje jakieś leki. Tobie nie powiedzą, ale taka wiedze można zdobyć Home - ClinicalTrials.gov
Wszędzie, gdzie chcą dawać jakieś szczepienie za darmo, które normalnie jest płatne, oznacza to, że ta konkretna partia jest testowana
Nie to nie tak w usa wszystkie szczepionki sa za darmo.