hej dziewczyny, przepraszam, że się długo nie odzywałam, mam nadzieję, że nie pogniewałyście się na mnie i znów mogę uczestniczyć, mam nadzieję, że na forum wszystko dobrze :-) Ja mam wizytę w poniedziałek i standardowo już mam stresa
reklama
mysza83
Fanka BB :)
Ja dokupilam dziś w końcu pregna dha poleciła mi je pani z apteki dawka jest 250 powinno sie brać 2 tabletki plis moje witaminy ladewitt maja 160 dha razem mi wychodzi 660 ja w sumie nie jem jakoś super dużo ryb ale raz w tygodniu chociaż makrele zjadam do tego z łyżkę oliwy z oliwek dziennie chyba jem no i zjadam pół awokado na dzień zamiast masła bo nie lubię także trochę tego dha w diecie tez mam nie chce przesadzić .
Następnym razem jak zjem do końca witaminy kupie chyba ten zestaw który ma
Anula zeby mieć to w jednym .
Następnym razem jak zjem do końca witaminy kupie chyba ten zestaw który ma
Anula zeby mieć to w jednym .
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Wpadam z dobrą nowiną. Będzie córeczka. Dało się podejrzeć ma wizycie na emergnecy w związku z moja rwa kulszowa .
Tak mnie bolało aż pojechałam do szpitala bo stanąć nie mogłam na nogi i ....dalej boli strasznie ale pociecha ze marzenie się spełnia ))))))))) Pozdrawiam z łóżka
Tak mnie bolało aż pojechałam do szpitala bo stanąć nie mogłam na nogi i ....dalej boli strasznie ale pociecha ze marzenie się spełnia ))))))))) Pozdrawiam z łóżka
jopal
No Paulina to gratuluję córci :-) SUPER
mysza83
Paulina ale fajnie gratuluje córci
Rwy kulszowej nie zazdroszczę tez to przechodziłam dwa razy raz na początku tej ciazy w 7tc a drugi raz jakiś tydzień temu mój ortopeda za pierwszym razem ( tak bolało ze nie mogłam ustach chwili ) dał mi zastrzyk z kolagenu i kazał leżeć z nogami pod katem 45 stopni 3 dni a pózniej były juz regularne masaże i było ok dopóki nie przestałam chodzić na masaże dwa tygodnie bez i powtórka z rozrywki ale tym razem obyło sie bez zastrzyku leczenie i masaż teraz pilnuje zeby chodzić na te masaże 2 razy w tygodniu
Rwy kulszowej nie zazdroszczę tez to przechodziłam dwa razy raz na początku tej ciazy w 7tc a drugi raz jakiś tydzień temu mój ortopeda za pierwszym razem ( tak bolało ze nie mogłam ustach chwili ) dał mi zastrzyk z kolagenu i kazał leżeć z nogami pod katem 45 stopni 3 dni a pózniej były juz regularne masaże i było ok dopóki nie przestałam chodzić na masaże dwa tygodnie bez i powtórka z rozrywki ale tym razem obyło sie bez zastrzyku leczenie i masaż teraz pilnuje zeby chodzić na te masaże 2 razy w tygodniu
Paulina,
Gratulacje córeczki ))))
A jak samopoczucie i rwa dzisiaj?
Dziewczyny,
Miłej niedzieli życzę i pozdrowienia z deszczowego Krakowa.
Cos dzisiaj nie moge sie obudzić od rana piasek w oczach, kawa trochę pomogła, ale tylko trochę. Malutka tez mniej intensywnie kopie, pewnie to pogoda.
Gratulacje córeczki ))))
A jak samopoczucie i rwa dzisiaj?
Dziewczyny,
Miłej niedzieli życzę i pozdrowienia z deszczowego Krakowa.
Cos dzisiaj nie moge sie obudzić od rana piasek w oczach, kawa trochę pomogła, ale tylko trochę. Malutka tez mniej intensywnie kopie, pewnie to pogoda.
Witam,
ja też dziś na zwolnionych ruchach, deszczowo i zimno... Dzień idealny do przespania I jeszcze mi się mdłości włączyły!! Po blisko 2 miesiącach przerwy. Uwierzycie?
Paulina - gratuluję córeczki! I 3mam kciuki, by rwa nie wróciła!
ja też dziś na zwolnionych ruchach, deszczowo i zimno... Dzień idealny do przespania I jeszcze mi się mdłości włączyły!! Po blisko 2 miesiącach przerwy. Uwierzycie?
Paulina - gratuluję córeczki! I 3mam kciuki, by rwa nie wróciła!
kar1986
25.05.2009
Paulina gratuluje córeczki
U mnie też pada od rana i nic mi się nie chce a miałam z Jula iść na piknik
Miłej niedzieli życzę
U mnie też pada od rana i nic mi się nie chce a miałam z Jula iść na piknik
Miłej niedzieli życzę
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Witam niedzielnie:-)
Paulina cudowna nowina! gratuluje wymarzonej córeczki! A rwy nie zazdroszczę i życzę szybkiego powrotu to zdrowia. Jednak na cos sie ta rwa przydala bo inaczej nie wiedzialabys kto w Tobie mieszka. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
Agrafka no w koncu jestes! a wizyta sie nie stresuj,bedzie dobrze.
Paulina cudowna nowina! gratuluje wymarzonej córeczki! A rwy nie zazdroszczę i życzę szybkiego powrotu to zdrowia. Jednak na cos sie ta rwa przydala bo inaczej nie wiedzialabys kto w Tobie mieszka. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
Agrafka no w koncu jestes! a wizyta sie nie stresuj,bedzie dobrze.
reklama
jopal
U nas właśnie majster skończył szlifować. Jutro malowanie, potem podłoga ale to pewnie dłużej bo małż z tatą po pracy będą kłaść i koniec dzieci wracają do swojego pokoju. Najgorsze przede mną czyli sprzątanie.