reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

U nas właśnie majster skończył szlifować. Jutro malowanie, potem podłoga ale to pewnie dłużej bo małż z tatą po pracy będą kłaść i koniec dzieci wracają do swojego pokoju. Najgorsze przede mną czyli sprzątanie.

Nie przemęczaj się...wiem co czujesz tydzień temu mialam dokładnie to samo....

Chyba mnie poczęstowałyście bezsennością w nocy, dotąd nie bylo problemu. Pol nocy nie spalam a teraz wstałam po drzemce. Mam nadzieje,ze to jednorazowy epizod :-D

reklama
Hej!

Paulina! Gratulacje! Ciesze się, że marzenie się spełnia. Teraz z Eliza będziecie miały parki ;-)

Ja po ciężkiej nocy przyszłam pomarudzić. Wczoraj rano zrobiła mi się opryszczka pod dolną wargą i dziś na noc juz tak mnie bolała, że szok! Mam kilka małych bąbli i oczywiście znów węzły pod broda wywalone, bolące! Tragedia! Zaczyna mnie to męczyć, bo to juz trzecia w tej ciąży. Jedna w odpowiednim momencie wyczulam i szybko przeszła bez bólu.
Teraz w sam raz na wyjazd napiernicza lewa strona twarzy.

Jeszcze samochód umylismy wczoraj, a dziś leje od samego rana! No i pranie pewnie nie wyschnie. Eh...
Oby tylko wyjazd był pomyślny ;-)

paulina- gratulacje córeczki :-)
Uleńka- miło mi, że tak mówisz, bo już się obawiałam, że nikt nie zauważył mojego zniknięcia hehe :laugh2: proszę napisz czy już wiesz jaka płeć? a jak nie to kiedy wizyta?
jopal- mnie to czeka od 30 sierpnia, burdello bum bum. remonty
słonkoonline- współczuję opryszczki, zawsze cholerstwo przytrafi się w najmniej oczekiwanym momencie

Moja kochana teściowa, postanowiła, że dla jedynej wnuczki (ma 3 wnuków) chce kupić nowy wózek i to czerwony :eek:
Zdziwiłam się, bo po Damianie mamy w bardzo dobrym stanie i wolałabym, żeby tą kasę dała ehkm..na coś innego..wczoraj nie dała się przekonać, ale dziś na szczęście się udało. Ja na szczęście śpię w nocy, ale mam strasznie męczące sny, codziennie rano wstaję z ulgą, że to tylko sen.

Agrafko ja jeszcze nie wiem kogo nosze pod serduszkiem. Moze okaze sie 3ego jak w koncu dzidzia zlituje sie nad mamusia i pokaze co chowa miedzy nozkami hehe ale juz sie nie nastawiam ,bo ta moja dzidzia cos niegrzeczna. U nas w rodzinie tez same chlopaki i wszyscy czekaja na dziewczynke...ale mi sie wydaje ze ja im tej dziewczynki nie dam. Mam identyczne smaki jak z Antkiem.

Uleńka- ja również mam identyczne smaki, właśnie rzuciłam się na śledzie, tak samo codziennie jem płatki śniadaniowe nie zależnie od pory dnia. No to trzymam kciuki, żeby 3ciego dzidzia nic nie pokazała, oprócz krocza na cały ekran :-D

reklama
Do góry