reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dusienko fajnie Cie czytać:-) no i oczywiscie piszesz 100%prawde
Magda jak juz lepiej to odpusc te zakupy,niech pozostanie z Toba to uczucie juz na dluzej,po co ryzykowac
Magda jak juz lepiej to odpusc te zakupy,niech pozostanie z Toba to uczucie juz na dluzej,po co ryzykowac
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
no i musze sie Wam pochwalić. kupilismy dzis sobie naroznik (bo wlasnie tylko tego nam brakowalo) a malemu nowy fotel rozkladany. Jestem zadowolona bardzo. Jak juz wszystko bedzoie na swoim msc to porobie foty i Wam pokaze.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ulenko super! Na pewno będzie ślicznie wszystko wyglądać Koniecznie potem pochwal się I masz rację. Lepiej dziś posiedzę w domu
Eli pisz koniecznie bom ciekawa ;-)
Eli pisz koniecznie bom ciekawa ;-)
KAtjana wspolczuję problemów z zębami, ja w poprzedniej ciazy też przeszłam kanałowe za jednego zęba 400zł, w dodatku ni z tego nie z owego Ułamała mi się jedna scianka zęba ehh
Zanag trzymam kciuki bo akurat 18 daj znać czekam na same dobre wiesci
MAgda ja też Arka karmiłam hippem ciekawe ile w nim tej "organicznosci"
Ale mnie rozwaliłaś tym cytatem z forum
Dusienka no skołowanie jest z tym kp Ale co do utraty jędrności, to ja uważam, że piersi najwięcej na jedrnosci tracą przez ciążę, a nie przez kp.
i nie wyobrazam sobie kapac raz na 2 tygodnie hahah
Ulenka a skąd naroznik? tzn z jakiejś ogolnodostepnej firmy typu black red white itp?? Ja też się rozglądam za naroznikiem, mam zamiar kupić jak najszybciej. I powiedz, zamierzacie spac na nim??
Zanag trzymam kciuki bo akurat 18 daj znać czekam na same dobre wiesci
MAgda ja też Arka karmiłam hippem ciekawe ile w nim tej "organicznosci"
Ale mnie rozwaliłaś tym cytatem z forum
Dusienka no skołowanie jest z tym kp Ale co do utraty jędrności, to ja uważam, że piersi najwięcej na jedrnosci tracą przez ciążę, a nie przez kp.
i nie wyobrazam sobie kapac raz na 2 tygodnie hahah
Ulenka a skąd naroznik? tzn z jakiejś ogolnodostepnej firmy typu black red white itp?? Ja też się rozglądam za naroznikiem, mam zamiar kupić jak najszybciej. I powiedz, zamierzacie spac na nim??
Ja wiem, że krzyż w ciązy boli, ale w nocy to było takie dziwne. Nie mijało w żadnej pozycji, dosłownie jakbym okres miała i taki silny ból :-( Wystraszyłam się, dlatego pytałam Annte o to skracanie szyjki. Kurcze, dobrze że już nie długo mam wizytę, to muszę im powiedzieć,żeby sprawdzili...
Madziu nie kojarze żebym Ci odpisywala ale może to moja amnezja ciazowa. O co pytalas konkretnie?
Cześć, ja już po USG. Wszystko ok, Piotrek nadal Piotrkiem Niestety, kiepski sprzęt i synek nie zważony, gin dał radę tylko zmierzyć najważniejsze organy. Mały w ogóle nie miał ochoty na współpracę, podobnie jak i mama... Czekam na męża a potem prosto do spania!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Annte pytałam Cie o skracanie szyjki rano. Tzn wczoraj wspomniałas po wizycie, że masz szyjkę skróconą i chciałam wiedzieć czy czułas to jakoś? Po prostu ten ból krzyża z nocy mnie wystraszył, a nie chce wszystkiego zwalac na spojenie i czekać aż coś się stanie. U nas badanie szyjki nie jest standardem,więc sama już nie wiem....czułas jakiś ból? Czy kompletnie nic?
Zanag u mnie wcale nie podają długości dziecka i wagi. Wskaźnikiem wzrostu dziecka jest tu długość kości udowej, obwód głowy i brzuszka. A pisze to, żebyś nie czuła niedosytu. Następnym razem się dowiesz ;-) Najważniejsze, że jest ok i Piotruś rośnie zdrowo. Gratki :-)
Oomamba hehe...już ja tam wiem, że w tych organicach nie ma nic szczególnego,ale wybieram je,bo to u mnie jedyne z probiotykami. W Pl kupowałam Hummane ;-)
Zanag u mnie wcale nie podają długości dziecka i wagi. Wskaźnikiem wzrostu dziecka jest tu długość kości udowej, obwód głowy i brzuszka. A pisze to, żebyś nie czuła niedosytu. Następnym razem się dowiesz ;-) Najważniejsze, że jest ok i Piotruś rośnie zdrowo. Gratki :-)
Oomamba hehe...już ja tam wiem, że w tych organicach nie ma nic szczególnego,ale wybieram je,bo to u mnie jedyne z probiotykami. W Pl kupowałam Hummane ;-)
reklama
Madziu nie czułam nic szczególnego. Nie bolało mnie nic oprócz spojenia ale nie wiem czy ma to związek. Poza tym nie oszczędzałam się. Podobnie jak Ty. No i mała naciska na szyjke, główka jest bardzo nisko.
Teraz spina mi się brzuch. Co chwilę. Muszę wziąć nospe. Trochę się boję.
Gin badał mnie dowcipnie i robil usg dopochwowe żeby ja dokładnie zmierzyć.
I przepraszam, że nie napisałam os razu.
Zanag u mnie też gin określa wagę na podstawie obwodu brzuszka główki i długości kości nóżki.
Długości nie podaje już bo dzieci sa już za duże.
Teraz spina mi się brzuch. Co chwilę. Muszę wziąć nospe. Trochę się boję.
Gin badał mnie dowcipnie i robil usg dopochwowe żeby ja dokładnie zmierzyć.
I przepraszam, że nie napisałam os razu.
Zanag u mnie też gin określa wagę na podstawie obwodu brzuszka główki i długości kości nóżki.
Długości nie podaje już bo dzieci sa już za duże.
Ostatnia edycja: