reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

zanag mimo wszystko,właśnie oglądałam moj nowy dom i az sie poryczałam:blink:
katjana ooo...tez miałam 19 lat jak urodziłam Ami;-)przecież jest sie z czego a właściwie kogo cieszyc a jak komus nie pasuje no coz:-p:tak:
qrra uu to niedobrze ze Was zostawił ale tak dziwnie troche ze badanie jest rownoznaczne z przyjeciem do szpitala,ale najwazniejsze zeby wszystko bylo dobrze:blink:przytulam.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. Juz obczilam park w tym szpitalu i podobno od 12 do wieczora wszystkie dziewczyny z patologii tam chodza o ile moga:-) hehe tak sie nudze ze bede Was meczyc na forum. A ja nie bylan w 100% przekonana do wyjazdu wiec nie zalamuje sie. Wiecej na dziecko bedzie pozniej:-)
Estranea- super ze Ci sie udalo z ciuszkami- ja na razie licytuje tylko.
zanag- ahh to ludzkie gadanie!

Estranea - dizękuję :)) My jutro jak będziemy w trasie to chcemy skoczyć właśnie do lidla na pierwsze zakupy dla misi:] a gatunek tych ciuszków fajny???

qra - może i lepiej przynajmniej przebadają, zbadają co i jak i będizesz spokojniejsza :))

olushia - jak dla mnie gatunek ciuszków w lidlu jest ok. Ja kupuję od dawna i jestem zadowolona. U nas wmieście to ludzie wręcz rzucają się na towar w lidlu i jak się z rana nie pojedzie to później ciężko coś dostać (najbardziej schodzą pościele, ręczniki i ciuszki dla dzieci).

ja dziś wyjęłam ciuszki po Arku, w sumie to nie mogłam się doczekać kiedy to posortuję, ale po jednym worku miałam dość. Jak coś nie miało napisanego rozmiaru, to nie mogłam zdecydować czy coś jest na noworodka, a co na 3m-ce... czyzbym az tak zapomniała...?:) I emocje nie te same... :) Jakaś jestem przytłumiona ostatnio, nie wiem. tak więc ciuchy zapakowałam z powrotem do worka, moze za parę dni czy tygodni się za to wezmę....

To i ja wpisuje się do Was dziewczyny choć wiem, że późno już bo połówka ciązy za mną ....ale niestety ciąża z przygodami od samego początku:( Mój synuś na początku miał być moją kolejną ciążą pozamaciczną, później problemy z krwiakami na macicy a na końcu toksoplazmoza ...więc przez te 20 tygodni świat mi się zawalał kilka razy. To moja 4 ciąża mam za sobą poronienie i ciąże pozamaciczną ale i ukochanego syna Tymona -2 latka :) No i teraz drugi urwis jest tez silny bardzo bo wytrzymał cały mój stres i się nie poddał :) tak więc termin na 29 grudnia :) I teraz mam nadzieje ze już będzie tylko dobrze !!

Tymcia,witaj napewno juz bedzie dobrze, robilas aminopunkcje w ktorym tygodniu sie zarazilas? Meza siostra tez zlapala to swinstwo ale cale szczescie synek urodzil sie zdrowy, napewno Twoj tez bedzie! No i jest taki dzielny od samego poczatku!;)

Dziewczyny ja we wtorek mam wizyte ale boli mnie brzuch najgorsze ze jak na okres:| boli np co 2 godz po 10 sek? Dzis rano bolalo i przeszlo do tej pory cisza ale boje sie bardzo:(

Oszaleje za chwile! Co na bol zęba dziewczyny?
Do dentysty dopiero jutro jak cos. Eh
Nie daje juz rady, masakra.. Nie wiem co to sie tak nagle stalo :confused: wzielam ibuprom z bezradności, moze nie powinnam ale apap by mi nie pomogl. Z reszta to tez nie..
Czekam na rano... Mam nadzieje ze usnę niedlugo...

Katjana masz racje ibuprom nie wskazany :( ja przechodzilam to ostatnio tabletka mi nie pomogla i znalazlam dentyste co wzial mnie wieczorem. Przykladalam lod do policzka troche lepiej bylo i dentystka mi mowila ze gozdziki gryzc. Wspolczuje bardzo ja ledwo 2h wytrzymalam

reklama
Witajcie Dziewczyny,
witaj Tymcia - serdecznie zapraszamy dzielną Mamę i walecznego Synka!

Pierwsza noc w "nowym" pokoju przejsciowym za nami, średnio udana... Już tęsknię za moim małżeńskim łóżkiem :( Wersalka jest węższa ok 20 cm, niby niewiele, ale w nocy przekręcając się, prawie spadłam. I to 2 razy :/
Zrobiło się zimno, tak już jesiennie... Czas rozejrzeć się za jakimś płaszczykiem. W żadną kurtkę już się nie dopnę ;)

Miłego dnia Kochane. 5 na zegarze, czas wstawać...

Do góry