reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Gratuluje wszystkich wizyt I milych widokow.

Magda, gratuluje dziewczynki! :)

Z tym stawianiem sie brzucha, ja tez to mam I biore nospe od czasu do czasu ale jak narazie szyjka dalej dluga wiec to chyba taka moja natura ze brzuch twardnieje tak szybko.

My justro jedziemy na wypad z dziewczynkami bo juz nie moga sie doczekac aby spac w przyczepie kempingowej :) A w poniedzialek polowkowe, cala rodzinka czeka na dobre wiesci :)

reklama
Dziekuje Ulenka!! :) Tak mam nadzieje zeby chociaz pogoda dopisywala aby sie dzieciaki wychlapaly no I nacieszyly wieczornym ogniskiem :)

Masz racje :) No ten kamping super rzecz z dziecmi, kompletnie wyposazony, dzieci maja wyrko I nawet muzyke do tancow ;) W porownaniu do namiotu duzo mniej pracy aby przygotowac wszystko do wyjazdu tylko ubranie I jedzenie, reszta zapakowana w przyczepce I zawsze czeka.

Hej kochane.
GRATULUJE UDANYCH WIZYT...

Przepraszam ze malo udzielam sie ale jakos tak i len i brak czasu. Od rana do 17 siedzimy nad Jeziorkiem Czerniakowskim.

P.S, Jedna z moderatorek prosze o zmiane w liscie....Płeć DZIEWCZYNKA i imie Mandeep

Makrofag pochwal się spodenkami. Ja przed urlopem kupiłam spodniczke od sprzedawcy, którego jedna z Was poleciła i jest cudna.

Magda super ze u Was wsio oki.

My dalej plazujemy, pogoda cudna dzieci zachwycone tylko malz już ma dosc haha :-)

Lilli- udanego wyjazdu, bawcie się dobrze!

Uleńka- kiedy masz połówkowe? 1 sierpnia, dobrze pamiętam? Ja dzisiaj też się umówiłam na 1 sierpnia.

Jopal- odpoczywaj Kochana! A Małż niech nie marudzi tylko korzysta z kąpieli słonecznych, hihi.

reklama
cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg

To spodnie firmy MOM (Lindex), nie mogę już znaleźć teraz na allegro skąd kupowałam, ale podobają mi się :D

Załączniki

• cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg
    cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 38
Do góry