reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
ok nie moge sie na razie dodzwonic,mam nadzieje,ze sie nie spoznie w tygodniach. mysle ,ze jak pow ktory jest teraz tc to mnie sama gdzies wcisnie...

Witam sie po kilku dniowej przerwie. Musialam troche nabiegac sie po szpitalach I podniesc Mame na duchu.

Magda mam nadzieje ze juz lepiej z ta wysypka I goraczka... Tutaj po 20 tygodni idziesz na ER I traktuja cie jak jajko nawet nie trzeba czekac w kolejce od razu cie przyjma z byle czym....

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
Ja jak zawykle musze sie naczytac jak wstane i czasem ciezko nadrobic zwlaszcza jak spieszymy sie rano.
Ale dzis usiadlam i ogarne troche mam chwile :) Jedziemy dzis na USG polowkowe! :D nie wiele sie pewnie dowiem bo dopiero na wizycie sie dowiem wszystkiego a to za tydzien ale moze jakas polozna dorwe w szpitalu i mi cos powie :)

Ruchy czuje dosyc intensywne zawsze jak usiade widac moje baby lubi byc kolysane :)

W sobote mamy sesje foto rodzinna na plazy :) nie moge sie doczekac :D

agrafka super ze urlop udany :)

cypryda po figlach slyszalam ze tak bywa ze baby wtedy spokojne ukolysane i smacznie spi :)

kasiakulek sliczne oczeta ma Twoja corcia. Swiat jest niesprawiedliwy ze tak rozne choroby dotykaja dzieci :( A jak ta dolegliwosc okreslil lekarz z tymi skokami cisnienia? Bedziesz brala tabletk dokladnie na co?

magda przegon w cholere w koncu te chorobska!

slonko zycze powodzenia na USG :) ja mam po Tobie

dusienka przykro mi z powodu babci :( i trzymam kciuki za wizyte

ulenka ale Ty niecierpliwa :) mozesz umowic sie prywatnie na badanie 3d/4d to wtedy nie musisz nic mowic chcesz i tyle przynajmniej u mnie tak jest. Tez bylam niecierpliwa i poszlam w 16 tyg :D a dzis sie potwierdzi jak sie baby nie schowa :) ale jak juz potwierdza ruszam na zakupy ;p

kulka gratuluje ruchow :) ja tez pozno poczulam jak na 2 ciaze bo w 18 tyg dopiero

sliwka widzisz podobna sytuacja do mojej na pogotowiu nagadali mi glupot a pozniej lekarz ze wsio ok niepotrzebnego stresu sie najadlysmy :/ a ja bylam prywatnie na 3d fanie bylo :) ale w 1 ciazy bylam w 30 tyg chyba i powiem ze lepsze "efekty"

To chyba na tyle ide sie szykowac i lecimy na szpital :D

Milego dnia dziewczynki

Czarna - powodzenia na polowkowym

Sliwka - niestety tak czasami jest ze co lekarz to opinia. Ja sie obawiam co jesli by bylo odwrotnie - lekarz przeoczy cos a nie sprawdza sie go przeciez u innego bez powodu.

Ja juz mialam 3D w 12 tygodniu bo mialam prywatnie przeprowadzane badanie Ale to jeszcze nie do konca bylo widac to 3D. Teraz ide na polowkowe z filmikiem:) Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze:)

reklama
Dzieki dziewczyny juz w metrze siedze :)
Czy ktoras z Was ma takie kolatanie serca? Szok weszlam pare schodkow wnioslam wozek a serce walilo mi przez chwile jakbym conajmniej z 20km przebiegla :/

Do góry