reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Witamy witamy :-)
Dziś mam absolutny brak mocy. Przelezalabym najchętniej caly dzień...
Dziś mam absolutny brak mocy. Przelezalabym najchętniej caly dzień...
czarna2532
Fanka BB :)
Monkeyka witaj
kama
dzien dobry
witam sie spod koca bo za oknem deszczowo,szaro ,buro i ponuro ,mialam pakowac walizka ale wslizgnelam sie pod kocyk i zgaladam do was
ja mam dzis tez opadlam z sil, zmeczona jestem,ziewam co chwile ...
dodam suwaczek i cala reszte jutro po wizycie ,ciagle to wszystko do mnie nie dociera
witam sie spod koca bo za oknem deszczowo,szaro ,buro i ponuro ,mialam pakowac walizka ale wslizgnelam sie pod kocyk i zgaladam do was
ja mam dzis tez opadlam z sil, zmeczona jestem,ziewam co chwile ...
dodam suwaczek i cala reszte jutro po wizycie ,ciagle to wszystko do mnie nie dociera
kasiekz
Hej dziewczynki, mamusie grudniowe
Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam, a że mnie mdliło to zrobiłam test i jest druga blada kreska. Jednak właśnie dostałam brązowego plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie. Mam czarne myśli:/ Gin dopiero w czw.
Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam, a że mnie mdliło to zrobiłam test i jest druga blada kreska. Jednak właśnie dostałam brązowego plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie. Mam czarne myśli:/ Gin dopiero w czw.
czarna2532
Kasiekz witaj, trzymam && aby bylo dobrze jak wspomnialam wyzej niektore kobiety maja plamienia w dniu spodziewanej miesiaczki moze akurat nalezysz do nich
Kama jak ja zazdroszcze z checia bym polezala pod kocem u mnie tez pada no ale corcia nie podziela mojego zdania
Kama jak ja zazdroszcze z checia bym polezala pod kocem u mnie tez pada no ale corcia nie podziela mojego zdania
kasiekz
ja tylko dodam, że pierwszą ciążę straciłam w 9tc. Druga zakończyła się dobrze (ma obecnie prawie 2 lata). I teraz znowu strach, bo nawala mnie kość ogonowa jak za pierwszym razem. Natomiast plamień nigdy nie miałam.
dzięki czarna! zobaczymy co będzie za parę dni
dzięki czarna! zobaczymy co będzie za parę dni
czarna2532
Oszczedzaj sie czwartek juz za 2 dni wiem ze to nie takie proste przy 2 latku no ale cos wymyslisz ja jak chce polezec to corka bawi sie w doktora i sprawdza czy mama zdrowa :-)
Witam nowe mamusie!
jeszcze 20 minut i do domciu, już nie mogę usiedzieć... a tak w ogóle jak siedzę to mnie boli prawy jajnik a jak stoję albo chodzę to wszystko jest ok... ma tak któraś z Was? dla mnie to spory problem bo jestem sekretarką i nie mam możliwości żeby za bardzo pospacerować...
czarna, czyli Twoja córcia jest młodsza od mojej o 9 dni, tak jak wcześniej pisałam:-) moja jest z 21 maja 2011 a Twoja z 30 maja, tak?
perrie może Twój chłopak po prostu upił się wczoraj ze szczęścia i dlatego do szkoły nie przyszedł, hmmm? przecież taka możliwość też jest! trzeba myśleć pozytywnie
jeszcze 20 minut i do domciu, już nie mogę usiedzieć... a tak w ogóle jak siedzę to mnie boli prawy jajnik a jak stoję albo chodzę to wszystko jest ok... ma tak któraś z Was? dla mnie to spory problem bo jestem sekretarką i nie mam możliwości żeby za bardzo pospacerować...
czarna, czyli Twoja córcia jest młodsza od mojej o 9 dni, tak jak wcześniej pisałam:-) moja jest z 21 maja 2011 a Twoja z 30 maja, tak?
perrie może Twój chłopak po prostu upił się wczoraj ze szczęścia i dlatego do szkoły nie przyszedł, hmmm? przecież taka możliwość też jest! trzeba myśleć pozytywnie
reklama
czarna2532
Nanowi faktycznie masz pozytywne myslenie :-) ja zawsze jak cos nie tak to przewiduje najgorsze
Tak moja corka jest z 30 maja 2011 moze kiedys bylysmy razem na forum majowek?
Tak moja corka jest z 30 maja 2011 moze kiedys bylysmy razem na forum majowek?