reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
dzien dobry :)
witam sie spod koca bo za oknem deszczowo,szaro ,buro i ponuro ,mialam pakowac walizka ale wslizgnelam sie pod kocyk i zgaladam do was :)
ja mam dzis tez opadlam z sil, zmeczona jestem,ziewam co chwile ...

dodam suwaczek i cala reszte jutro po wizycie ,ciagle to wszystko do mnie nie dociera :sorry2:

Hej dziewczynki, mamusie grudniowe:)
Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam, a że mnie mdliło to zrobiłam test i jest druga blada kreska. Jednak właśnie dostałam brązowego plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie. Mam czarne myśli:/ Gin dopiero w czw.

Kasiekz witaj, trzymam && aby bylo dobrze jak wspomnialam wyzej niektore kobiety maja plamienia w dniu spodziewanej miesiaczki moze akurat nalezysz do nich :)

Kama jak ja zazdroszcze z checia bym polezala pod kocem u mnie tez pada :( no ale corcia nie podziela mojego zdania :p

ja tylko dodam, że pierwszą ciążę straciłam w 9tc. Druga zakończyła się dobrze (ma obecnie prawie 2 lata). I teraz znowu strach, bo nawala mnie kość ogonowa jak za pierwszym razem. Natomiast plamień nigdy nie miałam.

dzięki czarna! zobaczymy co będzie za parę dni

Witam nowe mamusie!

jeszcze 20 minut i do domciu, już nie mogę usiedzieć... a tak w ogóle jak siedzę to mnie boli prawy jajnik a jak stoję albo chodzę to wszystko jest ok... ma tak któraś z Was? dla mnie to spory problem bo jestem sekretarką i nie mam możliwości żeby za bardzo pospacerować...

czarna, czyli Twoja córcia jest młodsza od mojej o 9 dni, tak jak wcześniej pisałam:-) moja jest z 21 maja 2011 a Twoja z 30 maja, tak?

perrie może Twój chłopak po prostu upił się wczoraj ze szczęścia i dlatego do szkoły nie przyszedł, hmmm? przecież taka możliwość też jest! trzeba myśleć pozytywnie :-D

reklama
Nanowi faktycznie masz pozytywne myslenie :-) ja zawsze jak cos nie tak to przewiduje najgorsze :p

Tak moja corka jest z 30 maja 2011 :) moze kiedys bylysmy razem na forum majowek?:)

Do góry