reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej hej :-)

Widze ze nie tylko ja czasem w nocy spac nie mogę :-p

Wczorajsze usg tarczycy wyszlo ok :-)
jutro ide sobie jeszcze raz na bete i czwartek gin. Modle się by było ok :-(
Moze jak beta będzie wysoka to sie lepiej poczuje bo ostatnio wolno rosla jak bylo puste jajo.

Slonko trzymam kciuki by to nie bylo nic poważnego ;-)

Anncka jesteś dla mnie nadzieja ze i u mnie tym razem będzie ok :-)

Perrie oby chłopak doszedl do siebie po wiadomości :-)

reklama
Nanowi -no ja normalnie pracuje na zmiany 12godzinne, w tym nocki - praca w domu dziecka, ale w piątek dostałam od gina l4 i nakaz oszczędzania się tak profilaktycznie po wcześniejszym niedawnym poronieniu. Tak więc wypoczywam :-)

Ewelinka - cieszę się że usg ok :-) rozumiem jak bardzo się boisz... Ale pamiętaj limit pecha wyczerpany teraz już tylko dobre wieści :-) Wielkanoc to święta nadziei więc Twoje Malenstwo napewno Ci jej nie odbierze a wręcz przeciwnie - w czwartek zobaczysz serduszko i przeżyjesz najwspanialsza Wielkanoc :-) a w grudniu już w powiększonym gronie Boże Narodzenie :-)

Wg om byłam w 5t6d ale wg usg maluch miał 6t2d i 0,53cm. Ale ja wiem że miałam owulacje szybko bo w 11/12dc czyli spodziewałam się że moze być kilka dni różnicy w obliczeniach

hej dziewczyny!:-)
niektóre z was s juz po wizytach u lekarza, a u mnie dopiero pierwsza wizyta w 9 tygodniu czyli 6 maja ojjj nie moge sie doczekać.
u mnie ze spaniem błogo, jak i w poprzedniej ciazy, mogłabym spać po 12 godzin, dobrze że synek da mi pospać i wstajemy po 7 codziennie :tak:
pozdrawiam !

A ja mam pytanie do was. Czy jest jeszcze na rynku herbatka dla kobiet w ciąży firmy hipp? Bodajże hipp natal activ - herbatka dla kobiet w ciąży. W pierwszej ciąży popijalam ją zamiast normalnej.

Hej dziewczyny,
a może to przez pelnię księżyca nie możemy spac?
Ja też się co rusz budziłam dzisiaj?

Co do herbatki - znalazłam na allegro póki co, ale droga jest.
Może w Rossmannie będą, tam maja produkty Hipp.

Ja też dzisiaj półprzytomna, jutro albo w czwartek jade na ten szereg badań.
Mam nadzieję, że wszystko za 1 razem się uda zrobić.

Smerfetka, Słonko, dajcie znać po wizytach :tak:

Wy nie mogłyście spać, a ja się dobudzić nie mogłam :p Dzisiaj chodzę jak zombie - zmęczona i nieprzytomna :zawstydzona/y:
Chłopaka dzisiaj nie ma w szkole i nie ma z nim kontaktu :sorry2:

Slonko czytalam gdzies ze niektore kobiety przez kilka cykli w dniu spodziewanej @ maja plamienia i bole podbrzusza np

Nanowi mi by sie przydal taki power ja chodze wyssana z energii ostatnio a jeszcze dzis deszcz to juz wogole bedzie bleeh

Anncka swieta Bozego Narodzenia to wszyscy bedziemy mieli wesole bardzo :-)) ja to mam dziwne wrazenie ze swieta to moge spedzic na porodowce :p niby termin wczesniejszy ale z corka tez tak mialam na 15 a urodzilam 30:)

Perrie bardzo nie ladnie ze strony chlopaka.... Ile mozna sie oswajac!

A ja czekam na info dowiem sie dzis czy corka dostala sie do przedszkola doslownie 10 min od domu wygodniej by mi bylo z duuzym brzuchem a pozniej z baby prowadzac ja :)

reklama
Do góry