reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.

Zabeczka, Smerfetka, dzięki :-p No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura :zawstydzona/y:

Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.

Zabeczka, Smerfetka, dzięki :-p No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura :zawstydzona/y:

Perrie ja sie nie stresuje tu nie chodzilo o mnie u mnie jest juz ok mowilam tylko ze jak beta jest niska to moze chodzic o to ze ciaza jest mlodsza

Ja pewnie dzis nie bede mogla spac cala noc bo bede sie stresowac jutrzejsza wizyta :tak:
Perrie chlopakowi juz pierwszy szok minal ??odzywal sie ?

Hej! Ja właśnie jadę do pracy. Niestety w nocy wstałam na siku i na papierze były jasna krew ze sluzem. Sama niewiem co myśleć. Teraz już nie ma. Jadę z podpaska w razie czego. Mam zamiar urwać sie z pracy i koło 16 być na wizycie. Tymczasem jadę zająć się czymś innym, bo w domu bym zglupiala. Miałam zostać, ale nie chcę sobie głowy męczyć. Najgorsze, ze wczoraj powiedziałam swojemu tacie i tak się ucieszył :( Eh... Trzymam się tylko tej myśli, że będzie, jak w ciąży z córką, ze w okolicach terminu @ też pojawiały się krwawienia. No nic... Nie będę zasmucac, bo nic jeszcze nie wiadomo. W każdym razie żyje i bez witamin nawet mam się dobrze.

ja to mam znowu nie przespaną noc odkąd zaszłam w ciąże :) kilka razy w nocy budzę się na siku, a od godziny 4:00 - 5:00 koniec już spać nie potrafię. Dzisiaj w dodatku miałam "pomylone" sny, wydaje mi się, że jest to chyba związane z dzisiejszą wizytą u dentysty haha pozdrawiam :)

Witajcie. Ja natomiast padłam spać o 21.30, przebudziłam się o północy i od tej pory już nie zasnełam.. To kolejny raz gdy mam taka bezsenna noc :/
Słonko - trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego

Eh.. Mąż poszedł do pracy, moze o pustym łóżku jakoś uda mi się ułożyć i zasnąć...

reklama
zabeczka1948, perrie - powodzenia na maturze!!!
slonkoonline
- trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku! może to tylko takie "resztki" :-)
Smerfetka - daj znać jak po wizycie! będziesz miała usg? jak ja bym już chciała naszą kropeczkę podejrzeć, a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty :-(
anncka jak ja Ci zazdroszczę, że możesz sobie pospać... ja od 6 na nogach, a od 7.30 już w pracy :baffled:

czarna2532 patrzę na Twoje suwaczki i tak liczę, że Twoja córcia jest tylko tydzień i 2 dni młodsza od mojej :-D

dziewczynki, ja wczoraj dostałam jakiegoś powera, wróciłam z pracy o 16, ugotowałam obiad, posprzątałam, ugotowałam na dzisiaj zupkę pomidorową i jeszcze do 21.30 rozkładałam mężowi rachunki do rozniesienia (praca dorywcza ;-)), a dzisiaj mam takiego lenia i śpiocha, że ledwo na oczy widzę...

Do góry