Perrie ja tak samo matura za miesiąc, na szczęście mąż jest przy mnie i mnie wspiera mam nadzieję, że chłopak zrozumie i przybiegnie jeszcze dzisiaj z ogromnym bukietem kwiatów 3maj się ciepło
reklama
Fimka
Fanka BB :)
czesc dziewczyny Cięzko Was nadrobić po weekendzie. Dziś byłam na usg i maluch ma 9mm
WoW! To już kawał człowieczka! ;-)
Super!
K
konto usuniete.
Gość
Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.
Zabeczka, Smerfetka, dzięki No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura
Zabeczka, Smerfetka, dzięki No ale reakcja jak reakcja, szczerze mówiąc to jestem zaskoczona, że poszło tak gładko - tylko foch? Myślałam, że wybuchnie nie lada awantura
czarna2532
Czarna, na USG wyjdzie, czy ciąża jest młodsza, nie stresuj się jakby co Tak, już w tym roku piszę.
Perrie ja sie nie stresuje tu nie chodzilo o mnie u mnie jest juz ok mowilam tylko ze jak beta jest niska to moze chodzic o to ze ciaza jest mlodsza
Smerfetka*
Ja pewnie dzis nie bede mogla spac cala noc bo bede sie stresowac jutrzejsza wizyta
Perrie chlopakowi juz pierwszy szok minal ??odzywal sie ?
Perrie chlopakowi juz pierwszy szok minal ??odzywal sie ?
czarna2532
Smerfetka bedzie dobrze kciuki trzymam &&&
Cos tu dzis slaba frekwencja myslalam ze jak wstane rano bede musiala czytac i czytac aby nadrobic a tu prosze
Cos tu dzis slaba frekwencja myslalam ze jak wstane rano bede musiala czytac i czytac aby nadrobic a tu prosze
slonkoonline
Mama Juleczki
Hej! Ja właśnie jadę do pracy. Niestety w nocy wstałam na siku i na papierze były jasna krew ze sluzem. Sama niewiem co myśleć. Teraz już nie ma. Jadę z podpaska w razie czego. Mam zamiar urwać sie z pracy i koło 16 być na wizycie. Tymczasem jadę zająć się czymś innym, bo w domu bym zglupiala. Miałam zostać, ale nie chcę sobie głowy męczyć. Najgorsze, ze wczoraj powiedziałam swojemu tacie i tak się ucieszył Eh... Trzymam się tylko tej myśli, że będzie, jak w ciąży z córką, ze w okolicach terminu @ też pojawiały się krwawienia. No nic... Nie będę zasmucac, bo nic jeszcze nie wiadomo. W każdym razie żyje i bez witamin nawet mam się dobrze.
ja to mam znowu nie przespaną noc odkąd zaszłam w ciąże kilka razy w nocy budzę się na siku, a od godziny 4:00 - 5:00 koniec już spać nie potrafię. Dzisiaj w dodatku miałam "pomylone" sny, wydaje mi się, że jest to chyba związane z dzisiejszą wizytą u dentysty haha pozdrawiam
Witajcie. Ja natomiast padłam spać o 21.30, przebudziłam się o północy i od tej pory już nie zasnełam.. To kolejny raz gdy mam taka bezsenna noc :/
Słonko - trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego
Eh.. Mąż poszedł do pracy, moze o pustym łóżku jakoś uda mi się ułożyć i zasnąć...
Słonko - trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego
Eh.. Mąż poszedł do pracy, moze o pustym łóżku jakoś uda mi się ułożyć i zasnąć...
reklama
zabeczka1948, perrie - powodzenia na maturze!!!
slonkoonline - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku! może to tylko takie "resztki" :-)
Smerfetka - daj znać jak po wizycie! będziesz miała usg? jak ja bym już chciała naszą kropeczkę podejrzeć, a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty :-(
anncka jak ja Ci zazdroszczę, że możesz sobie pospać... ja od 6 na nogach, a od 7.30 już w pracy
czarna2532 patrzę na Twoje suwaczki i tak liczę, że Twoja córcia jest tylko tydzień i 2 dni młodsza od mojej
dziewczynki, ja wczoraj dostałam jakiegoś powera, wróciłam z pracy o 16, ugotowałam obiad, posprzątałam, ugotowałam na dzisiaj zupkę pomidorową i jeszcze do 21.30 rozkładałam mężowi rachunki do rozniesienia (praca dorywcza ;-)), a dzisiaj mam takiego lenia i śpiocha, że ledwo na oczy widzę...
slonkoonline - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku! może to tylko takie "resztki" :-)
Smerfetka - daj znać jak po wizycie! będziesz miała usg? jak ja bym już chciała naszą kropeczkę podejrzeć, a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty :-(
anncka jak ja Ci zazdroszczę, że możesz sobie pospać... ja od 6 na nogach, a od 7.30 już w pracy
czarna2532 patrzę na Twoje suwaczki i tak liczę, że Twoja córcia jest tylko tydzień i 2 dni młodsza od mojej
dziewczynki, ja wczoraj dostałam jakiegoś powera, wróciłam z pracy o 16, ugotowałam obiad, posprzątałam, ugotowałam na dzisiaj zupkę pomidorową i jeszcze do 21.30 rozkładałam mężowi rachunki do rozniesienia (praca dorywcza ;-)), a dzisiaj mam takiego lenia i śpiocha, że ledwo na oczy widzę...