reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ale sie wpienilam. Pojechalam do szpitala na wizyte najblizszy termin 16 maja. Mowie ze ja w ciazy a na recepcji nie pani pierwsza. To ja do niej ze wiem ale jeztem w ciazy i maja mi znalezc termin najblizszy, najwyzej wcisnac mnie. To ona ze nie ma takiej mozliwosci. To ja do niej ze nie ma rejonizacji i moge isc gdzie chce. Mowie jej ze ja tu rodzilam corke, prowadzilam ciaze i ta tez chce. A ona ze ona tez chce duzo rzeczy. No wkur.... sie nachylilam i powiedzialam "prosze zadzwonic po ordynatora" . Ona ze nie ma. To ja mowie a wlasnie ze jest...o idzie. I podeszlam do niego a on do mnie "oooo Pani Magda... jak milo" termin dzieki ordynatorowi na jutro.
Myslam ze jeb.... jej. Przepraszam za brzydkie przecinki ale ponooslo mnie

Ostatnia edycja:
reklama
Magda te baby sa okropne.
ja jak ostatnio dzwoniłam bo spadl mi progesteron to usłyszałam: pani lekarz dziś nie przyjmuje. Ja mówię ze jaki inny lekarz dzis jest bo chce zeby mi przepisal coś a ona: ale dzisiaj jest komplet a pani lekarz bedzie we wtorek. Na co ja ze dzis jest piątek i nie moge czekac do wtorku. Kazalam jej przełączyć mnie do gabinetu co zrobila z wielka łaską. Pani doktor powiedziała ze mam szybko B przyjechać a ona wypisze mi receptę.
Te baby na recepcji czasem zachowują się jakby wiedziały lepiej czy lekarz przyjmie czy nie. Wtedy też się strasznie wkyrzylam wiec rozumiem co czujesz.

Magda te baby sa okropne.
ja jak ostatnio dzwoniłam bo spadl mi progesteron to usłyszałam: pani lekarz dziś nie przyjmuje. Ja mówię ze jaki inny lekarz dzis jest bo chce zeby mi przepisal coś a ona: ale dzisiaj jest komplet a pani lekarz bedzie we wtorek. Na co ja ze dzis jest piątek i nie moge czekac do wtorku. Kazalam jej przełączyć mnie do gabinetu co zrobila z wielka łaską. Pani doktor powiedziała ze mam szybko B przyjechać a ona wypisze mi receptę.
Te baby na recepcji czasem zachowują się jakby wiedziały lepiej czy lekarz przyjmie czy nie. Wtedy też się strasznie wkyrzylam wiec rozumiem co czujesz.

Daj spokoj. Ale rozumem jakas stara ale ona max 35 lat miala
I jak tu rodzic i miec rodzie?

Wiem o czym mowicie dziewczyny. To dotyczy kazdego miejsca nie tylko gabinetow lekarskich. Wkurza mnie jak osoby ktore maja prace wykonuja swoje obowiazki jak za kare i wyzywaja sie na klientach/pacjentach... Masakra

czesc dziewczynki :)
witam nowe grudniowe mamusie !
Ja po wizycie usg pokazalo pecherzyk ciazowy we wlasciwym miejscu , troszke mniejszy niz powinien byc w tym tc i dlatego nie bylo jeszcze serduszka gin mowi ze ciaza napewno jest mlodsza bo zawsze podczas monitoringu mialam pozne owulacje. kolejna wizyta 30/04 jestem dobrej mysli ;)
Milego dnia !

czesc dziewczynki :)
witam nowe grudniowe mamusie !
Ja po wizycie usg pokazalo pecherzyk ciazowy we wlasciwym miejscu , troszke mniejszy niz powinien byc w tym tc i dlatego nie bylo jeszcze serduszka gin mowi ze ciaza napewno jest mlodsza bo zawsze podczas monitoringu mialam pozne owulacje. kolejna wizyta 30/04 jestem dobrej mysli ;)
Milego dnia !

Cieszę się z tobą. 30 napewno już będZie

Pozdrawiam cię

A ja jem dokładkę khiru ( ryż basmati gotowany na mleku z ogromną ilością bakali). Deser jaki podczas pierwszej wizyty w Indiach teściowa przyrządziła dla mnie. Pychota

reklama
Do góry