reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja też. Najbardziej chrzanowe roladki w galarecie. W ogóle co ta Pani robi z jajek.... Ah. Musze iść auto na parking odstawić i dziecko do wanny wrzucić.

Dziewczynki... Dziękuje za ciepłe słowa Wam wszystkim i każdej z osobna. Córce powiedziałam, zaraz jak wróciła z przedszkola. Była zawiedziona, że nie będzie siostry, ale zaraz potem głaskała brzuch, całowała go i powiedziała, że dzidziuś będzie miał na imię Bartuś :szok::-D Zaczęła uświadamiać tatę, że musimy kupić wózek i fotelik samochodowy, no i auta bo ona nie ma. I trzeba kupić nowe półki, bo wszystkie ona zajmuje :laugh2: Obiecała pomagać mi przy dzidziusiu i ogólnie to już nie może się doczekać :happy: Kochana moja :sorry:

Jeśli chodzi o ząbki mleczne to bywają upierdliwe. Mój tata wyrywał je nitką, ale ja pewnie pójdę z tym do stomatologa :zawstydzona/y:

A z tematem wakacji miałam ten sam dylemat. Ale szczęście mojej córki i to wyczekiwanie kiedy pojedziemy nad morze... BEZCENNE. Dlatego trudno, nie kupie sobie nowych mebli jak chciałam, a odświeżę ściany, zrobię generalne porządki w pokojach i po wakacjach zacznę odkładać na meble. Uda się to super, nie uda, to i tak szczęście mojej córki mi to zrekompensuje.

Ostatnia edycja:
mitemil jakie to wzruszajace...
czlowiek jeszcze bardziej w takich chwilach czuje milosc tych malutkich istot,nie raz lezka w oku mi sie krecila gdy 4letni Antos otaczyl mnie i dzidzie troska jak dzielny facet

Mitemil fantastyczna reakcja córci! Kochana jest:happy: U mnie dziewczynki też już snują plany...każda inne oczywiście :szok::-D Z tymi ząbkami, to byliśmy u dentystki ostatnio, akurat jak się ruszała ta jedynka i babeczka powiedziała,że trzeba czekać, że nie na siłę....Teraz nie mam jak iść, bo u nas nie da się tak z wejścia:sorry: Jedynie jak jest to bardzo pilne, a to nie jest, bo przeciez samo wypadnie...ehhh..

Ula mi właśnie przed chwilą taki błąd wyskoczył...Pewnie chwilowo przeciążone :sorry:

Znalazłam na tym blogu nalesniki z serem zapiekane w sosie budyniowym....moje dzieci będą zachwycone:-p

reklama
Do góry