Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Słonko to faktycznie....u mnie, to ja kasę trzymam Hahaha...mąż się śmieje,że robię z nim co chcę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u mnie jest to samo haha maz widzi swoja wyplate tylko na str banku haahh wszystkie jego przelewy ida do mnie i to ja rzadze kasa,gdyby on to robil ,to po tyg nie mielibysmy z czego zyc.Słonko to faktycznie....u mnie, to ja kasę trzymam Hahaha...mąż się śmieje,że robię z nim co chcę
No u nas jest nieco dziwnie, bo kazdy ma swoja kase, przy czym dzielimy sie wydatkami. On wszelkie rachunki i kredyt za mieszkanie. Ja natomiast nas żywię, płacę czynsz i ewentualnie kupuję paliwko (ale to roznie bywa, czasem i małż tankuje). Oszczędności czni on, bo mi zazwyczaj nic nie zostaje - taka gospodyni ze mnieSłonko to faktycznie....u mnie, to ja kasę trzymam Hahaha...mąż się śmieje,że robię z nim co chcę
poprosze raz jeszcze linkPrzejrzałam ten blog i okazuje się,że mam już kilka przepisów z niego....polecam pomysł z parówkami w cieście. Bardzo efektowne i pyszne