Jednak kobieta zmienną jest!
Jestem! U nas pogoda trochę się zmieniła, zaszło słońce za chmury. Jednak cholera popadać nie chce!
Tylko to wszystko tak się dusi i praży! Wszystko fajnie, że ciepło, że te słonko, ale jak człowiek nie ma gdzie się schłodzić to jednak jest masakra. I tu zastanawiam się czy napewno chcę się smażyć na chorwackiej plaży
Eh... Biedne my ciężaróweczki.
Ewelinka, Mitemil padacie jak muszki
Nie dobrze.
Ja to życie mam wiecznie z rozrywkami. Pisałam Wam kiedyś, że ze swoją matką źle się dogaduję? Ciagle niezadowolona, pretensje ma do wszystkich, ale nie do siebie. Generalnie wziełam na luz i przestałam z nią gadać, bo nie mam o czym. Nie jest dla mnie wzorem i nie czuję do niej niczego, co czuje dziecko do matki. Całe życie jest zazdrosna o moje układy z ojcem. No i już kilka dni temu jej się zebrało na sms'y, a jeszcze dziś też. Oczywiście nie napisałam jej tego czeo oczekiwała i już jest wielce obrażona na mnie. Kurw... Mówie Wam, mam takie ciśnienie, że chyba oszaleję! Tak mnie ta pusta kobieta denerwuje! A teraz z hormonami cudem powstrzymuję emocję. Nie chcę mężowi i sobie psuć reszty dnia. Skasowałam sms'y i mam ją w D!
Jeszcze do tego okazało się, że lekarz do którego chodzę na NFZ, nawet prywatnie jest tak oblegany, że potrzeba cudu, żeby zapisać się na wizytę w dogodnym sobie terminie i szla trafił nasze USG połówkowe!!!!
Szczęśliwie wziełam od niego skierowanie i mogę jeszcze skorzystać z wizyty na NFZ. Pojechałam dziś do przychodni i cudem dostałam się na ostatni wolny termin przed wizytą u gina. Dżizus!!! Mówię Wam co za zwariowany dzień!
MITEMIL ja już Tobie pisałam, ale jeszcze raz serdecznie gratuluję wytrwałości w oczekiwaniu na wyniki i ich efektu!!!!! Napisz koniecznie, jak córeczka zareagowała na wiadomość (moja trochę wycofana ;-)). Pij colę, pij na zdrowię, niech syncio da mamie kilka kopniaków ze szczęścia! Ja też dziś mam colę z lodem, więc piję za Wasze zdrowie!
AGRAFKA też myślałam o malowaniu paznokci i depilacji. Tu przypomina mi się prześmieszna i bolesna przygoda z kremem do depilacji na etapie "po omacku". Potem już mój mąż był moim depilatorem
No i powiem, że ja już mam problem z obiema czynnościami. Zastanawiam się nad hybrydowym pedicurem, bo jednak ciepło, paluchy na wierzchu.
I UWIELBIAM KUKURYDZĘ!!!! Jeszcze czekam na promocję w TESCO :-)
ESTRANEA przytyłaś dokładnie jak i ja, ale pamiętaj, że to napewno wody płodowe się nazbierały i dziecko rośnie
Hihihi....
Powodzenia na zakupach! Ja dziś na Allegro zamówiłam, spodnie, rybaczki i spódnicę (z linka w zakupowym). Daj cynka później co kupiłaś.
MAGDA Z UK strasznie przykra teściowa, faktycznie nie wiadomo o co jej chodzi. Z ciekawości zapytam, mąż wie co powiedziała Ci wtedy przez telefon?
Gratulację dla dzielnej córki, ale po takiej mamie nie miałam wątpliwości, że coś mogłoby iść nie tak. No to teraz relaksuj się trochę babo! O ile to możliwe, bo ja wiem, że Ciebie nosi wszędzie
ANULA gratulacje!!!! Teraz tylko relaks pozostał
MAGDA75, GABI25, Witaj!
JAGODA nie pamiętam, która z Was wrzuciła link do Pani Broni (o już wiem AGRAFKA ;-)
Kuchnia Broni) , ona ma fajne przekąski: jajka faszerowane z chrzanem, łososiem lub z szynką, ja np. robię ślimaczki z placków tortilli, albo paluszki z ciasta francuskiego, często też rzucam talerz z serem plesniowym, oliwkami i szynką szwardzwaldzka (lub w tym typie), miesko wczesniej upieczone z sosem czosnkowym. Chyba, ze chodzilo o slodkie przekaski, to nie wiem....
ULENKA chociaz cos sie dzialo w ciagu dnia, maz sie pewnie nawet nie dąsa :-) Ja jakiś czas temu miałam non stop chcicę na tego typu fast foody, ale po tych ostatnich hamburgerach własnej roboty, o niczym innym nie marzę. Tylko, że jeden kosztuje minimum 13zł. Chociaż najeść się można za pięciu.
KAR bardzo dobry pomysł z braniem wody ze sobą, jednak nawodnienie ma teraz znaczenie (nie czuję jak rymuję)
OOMAMBA głowa do góry! Awans nie ucieknie! Jesteś napewno wartościowym pracownikiem i kiedys, jak wrócisz napewno ktoś to doceni. W poprzedniej ciaży miałam identyczną sytuację. Wyłam jak opętana przez to. Miałam nawet momentami odczucia, że po co mi ta ciąża, wszystko przeszło koło nosa... Tym czasem odczekałam swoje i awans dostałam, co prawda długo czekałam, ale już po samym awansie zostałam mocno doceniona.Z Tobą też tak będzie!
Rany co z tymi omdleniami?
Brzuch mi twardnieje przy wysiłku. Jak np. idę po schodach do teściów na ostatnie piętro, to jest ostro! Czasem jak kucnę, albo gdzieś się nie tak wygnę też tak mam. Po nocy też miewam dziwne uczucia.
No i na zakończenie pytam DLACZEGO U NAS NIE PADA?!?!?!?! Niebo jak na burzę, szaro, buro, ponuro i duszno, że pochlastać się można. Mam do Wa-wy 35km, w Warszawie już godzinę temu była ponoć ulewa, a u nas dojść nie może.