MAgda z uk co do wywoływania porodu to mam to samo zdanie co ty, też jestem w szoku z tym lekarzem, a to doświadczony ordynator w dodatku...
Mój mąż też jeden z nielicznych, których piłka nożna nie interesuje
Czarna ja znowu na apetyt nie narzekam, najchętniej ciągle coś bym jadła, tylko ja siebie samą trochę hamuję
A i mam taki zwyczaj od dawna że właśnie po wstaniu piję zawsze kawę z mlekiem, na pusty żoładek, to właśnie tylko po kawie porannej nie chce mi się jesc i sniadanie jem ze 2 godz po kawie dopiero
Kamilka dziki mnie przerażają
co innego szynka z dzika, kiedyś piekłam,bardzo dobra
a jak to pierwszy porod wcale nie bolał? w sensie miałaś znieczulenie?czy po prostu tak lekko poszlo
Mitemilsuper! koniec nerwów, strachu....
teraz pozostało w pełni cieszyć się i wyczekiwać potomka
Bardzo się cieszę, naprawde
JA dziś mam słaby, byłam na targu, zrobiło się mi słabo, nie mogłam zlapać oddechu, i osunęłam się na murek:/ posiedziałam, przeszło, wstałam, cała d... brudna, bo w białych spodniach byłam
I jest mi bardzo przykro, bo przeszedł mi awans koło nosa, gdybym nie była na zwolnieniu, to bym już się szkoliła na wyższe stanowisko
( Wiem że ciąża ważniejsza, ale strasznie mnie to zasmuciło, bo bardzo ciezko na to pracowałam
-(
I jeszcze pytanko: czy często twardnieje wam brzuch? Ja coraz częsciej to czuję, zazwyczaj przy ruchu, chwilę twardy i puszcza, ale dosyć często. A w nocy obudziłam się z kamieniem zamiast brzucha, tak się czułam.
W pierwszej ciąży też to miałam, ale to dopiero kolo7- 8 miesiaca i wtedy to raczej normalne ale teraz?