reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej! Wczoraj dzień był niby normalny, ale atmosfera gęsta. Dziś może być gorzej, bo postanowiłam nie ciągnąć jej na te zajęcia. Juz wczoraj idąc spać mówiła, że nie chce tam iść. Pasuje. Nie wiem już czy robie dobrze, czy źle, ale nie będę siła dziecka zmuszać.
Teraz idę szykować śniadanie, a później do Was przyjdę pogadać.

reklama
Olushia- ja biorę Kochana ten sam suplement omega med optima forte. Ginka moja mówiła, że to "mercedes" wśród suplementów dla kobiet w ciąży. I faktycznie całą ciążę się go bierze. Bardzo ważne właśnie, że ma dużą dawkę dzienną kwasu DHA. To naprawdę szybko u Was się udało, tym bardziej gratuluję! U nas zajęło to prawie 2 lata.

Madzia UK
- nie martw się Kochana, ja myślę, że Mężuś jeszcze coś wykombinuje i pójdziecie całą trójką na badania (no chyba, że Dzieciaczki też chcecie jeszcze zabrać). :laugh2:

Słonko- ja myśle, ze podjęłaś słuszną decyzję. To dobrze, że liczysz się ze zdaniem Córeczki.

Widzę, ze dzisiaj u większości grudnióweczek króluje pomidorowa :cool2:

Dziękuję dziewczyny :-* Od razu mi lżej. Jakoś nie pomyślałam, że mogę mu przekazać wiadomość o płci w szczególny sposób dzięki temu że go nie będzie :-)

Olushia muszę pomyśleć czy kupię coś w danym kolorze,czy zrobię tak jak Zanag pisze :-) Oba pomysły są fajne i dziękuję za to, bo sama nawet o tym nie pomyślałam. Płci nie znam, bo w uk nie mówią nic w tym temacie do 20 tc.

Słonko według mnie dobra decyzja ;-)

Zanag pomysł super! Nie wiem tylko czy ciekawość mi na to pozwoli ;-P Musze pomyśleć. Dzięki za propozycję. Nie wpadlabym na to :-)

Agrafko lej ten basen i relaksuj się. U mnie leje od rana, więc zazdroszczę :-/

Anula zabiorę ze sobą starsza córkę. Młodsza była ostatnio. Razem nie mogę,bo rozniosa gabinet :-D Także sama nie będę, ale już przywyklam do tego, że na usg chodzimy razem :-) Trudno.

Madzia UK- no widzisz Kochana, to sama nie będziesz na USG :laugh2: Najważniejsze osoby będą z Tobą i to jest najcenniejsze!

Madzia to widać, że dzieciaczki nie są zazdrosne o kolejnego czlonka rodziny to super ;]
to na pewno będą pomagać ... ;)

Olushia o nie....zazdrość jest nam już obca. Doczekać się nie mogą. Imiona wymyślają, ubranek w sklepach wypatruja...to chyba normalne, bo jest ich trójka. Najstarsza mimo, że ma niespełna 6 lat już mi bardzo pomaga :-)

reklama
Wiecie co, miałam nadzieję, że jednak będzie lepiej dziś. Nie będzie! Już dostam takiego sms'a, że znów zastanawiam się czy chce takiego męża.
Nie będę chyba dziś pisać, bo nie chce smęcić. Postaram się uspokoić i pójdę z córką na jakiś spacer.

Do góry