reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

turkuc witaj :)

ej dziewczyny własnie wróciłam ze sklepu (takie drobne zakupy na obiad) usiaidłam i nagle zaczeło kłóć mnie tak jakby w lewym boku na wysokości pępka, co to może być ??

reklama
Też tak miewam... lekarka powiedziala,ze jak nie jest to bardzo silny bol, to więzadła się rozciągają... no chyba ze pojawi sie krwawienie, lub bol nie bedzie ustepowac lepiej zglos sie do lekarza :tak:

turkuc witaj :)

ej dziewczyny własnie wróciłam ze sklepu (takie drobne zakupy na obiad) usiaidłam i nagle zaczeło kłóć mnie tak jakby w lewym boku na wysokości pępka, co to może być ??

Sorki, że tak bezpośrednio! Napewno ciąża!
Pewnie jakiś mięsień nadwyrężył Ci się, albo jakaś kolka jelitowa. Spokojnie!

witam...
co za dzień dziś wszystko na przekór.
Byłam zrobić badania, przeleciałam piechotą połowę miasta, daję skierowanie a tu bęc, mówią że mi nie pobiorą krwi bo na skierowaniu brak pieczątki lekarza, jest tylko pieczątka ośrodka... w koncu zrobiły mi te badania z wielką łaską, skontaktują się z ośrodkiem po pieczątkę lekarza, oczywiście wyników nie wydadzą póki pieczatki nie będzie.... Na domiar złego zapomniałam z domu moczu do badania, to wróciłam i zpowrotem zapierdzielałam i tak w te i z powrotem. A teraz pierwszy raz wiem jak ciągnie brzuch z przemęczenia hehe.

I nie wiem co to będzie, w poniedziałek mam wizytę, ale wyników do tej pory na pewno nie dostanę. Wypadałoby by przełożyc wizytę, ale kurde potrzebuje zwolnienia... Chyba zadzwonię i powiem że w pn podskoczę tylko po zwolnienie, a wizytę przełoże... Tylko boję się że jak pójdę w pn po zwolnienie to mi policzy jak za wizytę...;-)

dzięki :) Ewidentnie musiałam coś nadwyrężyć bo jak się położyłam to troche już przechodzi ;P Ale ze mnie panikara masakra...

Ja właśnie czekam na autobus i pedze dopingować moja córcie na występie :-)

Turkuc witam Cię serdecznie na forum :-) Koniecznie zostań z nami. Dziewczyny skutecznie pomogą Ci wypedzic zle myśli z głowy ;-)

Oomamba ja bym zadzwoniła do lekarza i powiedziała w czym problem. Najprościej zapytać wprost o to zwolnienienie....tzn czy policzy jak za wizytę ;-) Kciuki za dobre wyniki badań!

Olushia to pewnie kolka była. Ja mam dość często. Jak coś robię w pośpiechu, albo sprzątam, noszę synka. Czasem nawet przy nagłej zmianie pozycji. Dobrze. Ze juz przeszło :-)

Słonko moje dzieci często miały bóle brzuszka przy infekcji wirusowej. To dość częste u dzieci. Tym bardziej jak podaje się dziecku leki jakieś. A jesteś pewna, że córci nie idą zęby? Moja Nelly mocno odchorowala szóstki. Nie martw się tak. Na pewno już wraca do zdrowia :-)

Katjana krwotoki z nosa, albo takie strzępki krwi są normalne w ciąży i nie groźne. Tak jak krwawienie z dziąseł ;-)

Agrafko ja zawsze płaczę na występie dzieci. Ot taka ze mnie miękka kluska :p

Gosia to oby nigdy więcej takich bóli! :-)

Zanag ja zawsze zapominam zapytać na wizytach o wszystko co chciałam :-/ Jutro idę do położnej i juz mam kartkę napisaną :p A co do ruchów....jak juz będą, to będziesz pewna, że to To :-)

Zjadłam i mój okruszek szaleje :-D Cudowne uczucie!

Witajcie!

Ewelinka- ściskam kciuki za pozytywne wieści na jutrzejszej wizycie! U mnie na obiad dzisiaj panierowana pierś z kurczaka, młode ziemniaki, sosik i ogórki małosolne.

Turkuc- witam Cie serdecznie! I strasznie gratuluje ciąży, tym bardziej, że piszesz, lekarze nie dawali Ci szans! Sama miałam problem z zajściem w ciążę, więc tym bardziej Cie rozumiem.

Madzia UK- Córcia na pewno pięknie wystąpi! A Mamcia niech cieszy oko, jaką na zdolną Dziewczynkę!

reklama
Do góry