reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam
Ja na zaparcia polecam czopki eva/q po 5 min efekt bezpieczne w ciąży polecone przez moją gin, a na co dzień dużo warzyw i owoców.
A ja od wczoraj na zwolnieniu już nie miałam sily codziennie tracić 4h na dojazdy stać przeż 8h w jednym z centrum handlowych w wawie.
Mam nadzieje że teraz cześciej uda mi sie z wami popisać bo jak narazie to tylko czytałam was jadąc do pracy.
ZYCZE MIŁEGO DNIA

reklama
Olushia - ja bezsennosc mam juz od samego poczatku. Jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy a juz mialam problemy ze spaniem. W sumie to nie jest taka typowa bezsennosc ze nie moge w ogole spac, ale padam o 20 i potrafie sie obudzic o 2 w nocy i koniec... Dopiero po kilku godzinach lezenia jestem w stanie znowu zasnac np na 2-3 godzinki jeszcze. A ogolnie to dluzej niz 8 godzin snu to nie da rady. Jak ide spac o 20 to pobudka o 4 rano. I w trakcie dnia nie chce mi sie spac, wrecz pelna energii jestem.

Dziewczyny - przepraszam, ze bez polskich znakow pisze, ale to z pracy i nie mam klawiatury polskiej dostepnej. Mam nadzieje, ze dajecie rade.

Olushia tak, bezsenność w ciąży jest jedną z przypadłości w ciąży. Nie zawsze oczywiście i różnie to wygląda u różnych kobiet. Ja mam zazwyczaj problemy ze snem w III trymestrze :-/

Kar koniecznie pisz częściej! No i odpocznij na tym zwolnienieniu :-)

Gosia a może to zgaga była? Potrafi na prawdę mocno dać popalić. Zwłaszcza nocą :-/

Zanag i jak? Zdążyłas?

Qraa spokojnie damy rade ;-)

Zdążyłam ;) no i mieszane uczucia... lekarz b. miły i chyba na tym koniec... Zbadał mnie na samolocie, potwierdził że wyleczyłam infekcję a na wzdęcia kazał brać espumissan więcej pić i więcej się ruszać. Zebrał b. dokładny wywiad i zaprosił za miesiąc na wizytę. Czyli zostaję przy poprzednim lekarzu. Jest mniej dostępny, ale lepiej mi przypadł do gustu.
USG nie było.
Wracam do pracy...

Hej ;-)

Anncka gratuluję kopniakow i zazdroszczę ;-)

Ja juz po pobraniu krwi i oddaniu moczu. Jutro wizyta... chce juz jutro!!

Co gotujecie na obiad?

reklama
paulina maria- to już masz widoczne ruchy, ale super :-)
jagoda- trzymam ckiuki za wizyte
makrofag- zazdroszczę spacerku do lasu, ja jka pojadę do mojej siostry na wieś, to też wykorzystam na maxa uroki mieszkania na wsi
qraa- oj tam, ale teraz możesz przynajmniej na ciążę zgonić :-D
magda z uk- przedstawienie -poważna sprawa, ja zawsze wyję jak opetana
gosia- zgaga?
olushia- ja też się cieszę , ze w końcu pogoda się poprawiłą :-)
kar- to przynajmniej sobie odpoczniesz
eli- u mnie chrapanie to noc jak co noc :-)
ewelinka shn- kciuki zaciśnięte za wizyte
zanag- szkoda, ze usg nie zrobił, pod zebrem , to chyba za wysoko jak na dziecko..może się mylę, macica chyba jest teraz an wys pępka
Witam się w południe, rano miałam nieprzyjemne bóle jak na okres, powtarzały się co kilka minut, na szczęście pomogła nospa forte. Gotuję zupkę pomidorową, mogłabym ją jeść codziennie i dziś grillujemy się na działce, bo pogoda piękna, zaraz odwiedzi mnie przyjaciółka i poplotkujemy trochę
Trzymam kciuki z awizytujące się!

Do góry