reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Witajcie :)
My już na nogach. Dziś w nocy miałam dość dziwne poburkiwania w dolnej części brzucha, zwł. jak leżałam na lewym boku. Rano tak samo, ale niestety nie miałam zbyt wiele czasu, by się w to wsłuchać :(
Albo zaczynam odczuwać ruchy dzidziusia albo to reakcja na wczorajszy obiad od Chińczyka :D
Pozdrawiam serdecznie i pędzę szykować się do pracy... Dobrze, że to już środa - prawie z górki :)

hejjj

jade zaraz do ginka, ale do innego na NFZ, jestem ciekawa go bardzo!

wieczorem Was poczytam bo w koncu mam czas!

Milena chodzi do zlobka od wczoraj;-)

Witajcie tak leżę i obserwuje mój falujacy brzuch chyba muzykalne Dziecko urodze tylko muzyka Gra I Calutki brzuch faluje hihi.
U nas wszystko OK.
Pozdrawiamy

Ojej jestes w 17tygodniu a już ci brzuch faluje??? Ja nawet pół kopniaczka jeszcze nie poczułam :( i gdzie tu sprawiedliwość? no gdzie? Fajnie że możesz już zobaczyć jak dziecko się rusza. To napewno uspokaja. Ja mam beznadziejny nastrój dziś. Od rana wypiłam sliwki z wodą i wode z cytryną i kefir i czereśnie jem i dupa - nic z tego :( nie wiem czy brzuch mnie boli bo do kibla nie chodzę czy coś nie tak, nie chce mi się nawet myśleć i analizować. Nie śpię juz od 5. Za pół godziny dogotuje się zupa to pójdę na ten godzinny spacer do lasu, potem czeka mnie trochę roboty. Jak się uda to wieczorem wyskoczę drugi raz rozruszać jelita. Życzę Wam milszego dnia niż ten mój. A króliki... czytam Dolinę Watership o przygodach królików :)

Jejku - poszlam spac o 19 i nadaktywne bylyscie wczoraj - sporo stron do przeczytania.
Moj maz wrocil z pracy o 23 i mnie obudzil (bardzo lekki sen mam w ciazy) i juz wyspana po 4 godzinach snu nie bylam w stanie zasnac. Do 2 w nocy ksiazki czytalam. A pozniej o 7 ledwo do pracy wstalam... Ehh taki juz los.

Ja tez zadnych zachcianek nie mam, mimo ze moj maz wyczekuje tego bardzo. Raz naszla mnie ochota na paczka to rzucil wszystko i jechal po paczka:p Ale nie uwazam ze to zachcianka byla, bo mam tak caly czas:p ciaza czy nie... Hormony jakos bardzo mi nie szaleja, ale przed okresem tez nie mialam zadnych wahan nastrojow wiec moze sie to tez na ciaze przeklada. Jedynie co to jak czytam zupelnie normalny tekst to zaczynam chichotac. Lepsze to niz placz i klotliwosc z drugiej strony:)

Dzień dobry:-)

Ja dziś mam kolejny zabiegany dzień. Kilka spraw na mieście, a potem starsza córa ma show w szkole, no i mama musi oczywiście być :-)

Jagódka powodzenia na wizycie! Koniecznie zaglądaj częściej ;-)

Zanag oj tak.....dobrze, że już środa. Czekam na piątek jak na zbawienie, żeby wreszcie z mężem pogadać jak człowiek, a nie mijając się :-) Coś mi się wydaje, że i Twoje maleństwo daje znać o sobie. Jeszcze nieśmiałe,ale składam gratulacje :-)

Miłego dnia wszystkim życzę:-)

Makrofag ale się biedna umeczysz :-/ A może jest coś innego na zaparcia, co można w ciąży? Próbowałas tych czopkow glicerynowych? No życzę Ci, żeby w końcu coś się ruszyło! ;-)

Qraa ja zachcianek nie miałam w żadnej ciąży. Na początku każdej jadłam to, co mogłam ze względu ma mdłości,więc czasem były to dziwne, określone rzeczy, ale nie były to zachcianki. Raczej potrzeba. Teraz juz jak zawsze. Czasem mam na coś ochotę o tyle :-) A taka bezsenność w ciąży bywa okrutna. Oby u Ciebie tylko chwilowa ;-)

witam sie i ja.
za wizytujące dzis trzymam kciuki,bedzie dobrze bo co ma nie byc;-)
i cos mi sie przypomniało na zaparcia otreby pomagaja ale ja karmiłam piersia wiec tylko 2 razy próbowałam a potem niestety się męczyłam.

Dziś w nocy nie spałam tak strasznie bolała mnie chyba wątroba już sama nie wiem co to było ale paliło jakby ktoś od sierotka żywym ogniem mnie przypalał.Niestety jestem wykończona ide spac:confused2:

reklama
Witam :)
Trzymam kciuki za wszystki wizyty dzisiaj/jutro :)
/Dziękuję za propozyje wyjazdu, ale chyba wybierzemy się do tej Krynicy - tam nas jeszcze nie widziano :D

Jak tak czytam o tych zaparciach to chyba mnie się udzielilo ;/ wczoraj myślałalam, że umre wieczorem taki brzuch ze łooooo, dzisiaj muszę zaopatrzyć się w jakieś owocki :))

Ale się ładn pogosa robi, aż chcę się żyć ;]

Aaa i tez bezsenności w nocy to są normalne w ciąży ???

Do góry