reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam się wtorkowo.

Wstałam dzisiaj z bólem głowy :-( Córka dzisiaj poszła pierwszy dzień do przedszkola, w którym pracuje mąż, bo jej przedszkole ma przerwę wakacyjną. Bałam się jej adaptacji, ale zupełnie niepotrzebnie. Podobno rządzi na całego :-D
My też jesteśmy na swoim tylko dzięki kredytowi. Braliśmy na 14 lat i byłam przerażona. Teraz połowa już za nami i cieszę się z naszej decyzji mimo, że i rodziców i teściów mam cudownych.

cypryda83 pomyślności, udanych zakupów i pozdrów koniecznie męża :-)

Olushia
jak góry to może Białka lub Bukowina Tatrzańska? W termach pupkę wymoczysz, a jak lubisz, to i po górach pochodzisz :tak:

reklama
cypryda83 - ale Ci fajnie ze masz urlop… Ja bym chcialala pojechac gdzies – mam urlop pod koniec sierpnia, ale zobaczymy czy lekarka pozwoli gdzies jechac wtedy. Plan jest na Wegry. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Magda – ja tez lubie jak ktos do nas przyjezdza. Mielismy taki okres ze weeked w weekend gosci mielismy, albo my gdzies na caly weekend jechalismy do kogos. I po miesiacu mielismy tak dosc ludzi ze kolejny miesiac zaszyci w domu i nawet do knajpki nam sie nie chcialo chodzicJ
Agrafka/Olushia – ja to pije spokojnie 3 litry lekka reka i jeszcze mnie suszy pozniej. Czesto w nocy sie budze i musze sie napic. Ale i tak klopoty z pecherzem mnie nie omijaja...
Olushia – ja polecam Pienieny, Niedzica i caly zalew czorsztynski. Wszystko w jednym – mozesz zwiedzac zamki, przeplynac sie promem po zalewie, ktory jest sliczny bo otoczony z jednej strony gorami albo pojsc na spacer w gory (Trzy Korony). I po drugiej stronie masz Szczawnice gdzie mozesz sobie pospacerowac. No i splyw po dunajcu – nie bylam ale podobno ladnie jest – tylko trzeba sie dowiedziec czy to moze byc dla ciezarnej. Bieszczady i Beskid Slaski tez mam zjezdzonyJ Za Zakopanym tez nie przepadam (tlum, scisk i drogo). Jesli nie ciaza to bym chetnie sie przejechala do Slowackiego Raju – slicznie jest. Mnie czekaja jeszcze Sudety i tamtejsze gory.

Ha! rozkminilam co zrobic zebym mogla z pracy posty pisac:) Wiec bede na biezaco.

Madzia mnie lekarz odradził pomimo, że nasivin małym dzieciom można podawać. Również proponuje inhalacje. Mnie pomogły :tak:

reklama
Witam sie i ja ;-)
Dzisiaj pospalam do 11:30, masakraaaaa. Teraz mnie glowa napieprza :-(
Kurcze ale mialam glupie sny cala noc. Mialam do Was konkretne pytanie, w lozku wczoraj myslalam nad czyms ale zapomnialam, moze sie pozniej przypomni to wroce.....

Do góry