magda uk spróbuje Twoj patent z nieodzywaniem do Małej zobaczymy czego chwycic sie musze;-)
katjana mi moj pomaga odkurzy,kurze zetrze łóżka porozkłada,a jesli chodzi o miłość w sensie buziaczki przytulanki wyznania milosci to potrzebuje jej duzo w ciazy ale i moj tez, od paru dni chodzi ze mna w ciazy
makrofag hmmm sny prosze Cie moje to co raz bardziej przerażaja. Dzis mi sie sniło ze moj mnie zostawił tylko napisał mi esa ze bedzie odwiedzał dzieci. obudziłam się i mówie- nie zostawiaj mnie - przeciez Cie nie zostawiam. -a ja a sms - jaki sms? Chyba znowu cos ci sie sniło
jesli chodzi o kopniaka to w pierwszej ciazy czulam ok 20 tyg . w drugiej juz wczesniej czulam jakies bulgotania,ale potem sie uspokoiło aż tu nagle prawdziwy kopniak
qraa powiem Ci tak,nie czytaj zadnych glupot w internecie,bo jak tak sie czlowiek oczyta to wszystko jest w stanie sobie wmowic a dr google to zly doktor
zang ja dzisiaj w domu zasłabłam niby chłodno fajnie,siedziałam przed kompem i czuje nogi jakies miekkie bialo przed oczami dobrze ze moj byl w domu.
Anula jesli chodzi o pasy to wiem ze kiedys nie bylo obowiazku ale teraz cos sie chyba zmienilo zapytam sie szwagra policjanta-jak nie zapomne
czarna gratuluje coreczki
i wybraliscie imie? my mamy dwie propozycje a pewnie na porodowce sie okaze
annte krotko w tym laboratorium byłas ja jak jade na 8 to wracam 14...dlatego teraz jezdze po poludniu;-)
mitemil wszystkiego najlepszego dla Was:-)
evi miłego wypoczynku
lianessa ja ostatnio weszłam w leginsy ale i tak musze je nosic pod brzuchem.
Agrafka super ze po wizycie wszystko ok. To wesolo masz w domu
ewelinka to do ilu ty ginow chodzisz? Ja usg mam co wizyta ale na samolot nie za kazdym razem zawsze pyta czy brzu7ch boli czy ciagnie czy cos piecze. A jesli chodzi o nfz to tak to z tymi nygusami jest. Mysle ze jezeli ktos jest lekarzem z powolania to dobrze i sumiennie wykonuje swoja prace a jak siedzi za biurkiem taka prukwa nieszczesliwa z mina na twarzy nieszczesliwca to bez sensu
Osttanio sie zapierałam ze nie wezme kredytu na dom,tak oswiadczam ZMIENIŁAM ZDANIE!!!!! mam dosyc mieszkania z rodzicami oj dosyc ! czemu od poczatku nie poszlismy na swoje to ja sie zastanawiam i taka jestem zla na siebie
Z fajniejszych rzeczy to jutro jedziemy na zakupki cos dzidzi kupic no i sobie musze coz zakupic
Maz moj dzis wolne hehe troche Mała dala mu popalic. A on do mnie czemu ona taka niegrzeczna. A niech widzi jak to ma kobieta lekko
a co! Dzis lezacy dzien miałam nie wiem co ja w nocy bede robiła:-)
lece sie kapac i zolzie bajki wlaczyc;-)ksiazke poczytac i pewnie spac. Wogole to moja cora stwierdzila ze zaczyna w sukienkach chodzic az w szoku byłam:-)ale miło miło w koncu dziewczynka