Cześć dziewczyny
Oddałam kompa do zrobienia, więc jest mnie zdecydowanie mniej. Mam nadzieję,że naprawa pójdzie w miarę szybko
i wreszcie będę mogła na spokojnie z niego korzystać. Na razie tablet i telefon do dyspozycji, także postaram się być
mimo wszystko na bieżąco
Wczoraj pogoda była tak ładna, że wreszcie mogliśmy wytargać dzieciom basen na ogród. Oj, wyszalały się do samego
wieczora. Ja trochę się opaliłam i w sumie odpoczęłam. Dziś muszę zrobić tort na zamówienie, ale bez wydziwiania, więc
pójdzie szybko. Poza tym dzieci, szkoła itd, więc nic nowego.
Odkąd jestem na zwolnieniu, mimo,że obowiązków wciąż dużo, to jednak spojenie tak bardzo mocno nie daje popalić.
Skończyły się też póki co te bóle jak na okres i coś mi się wydaje, że jednak na tym zakończę moje pracowanie i po
macierzyńskim otworzę coś swojego, coś co będę robić w domu;-)
Ewelinko bardzo się cieszę,że tym razem wizyta udana! Cudownie,że z maluszkiem wszystko w jak najlepszym
porządku. Mam nadzieję,że nigdy więcej nikt nie będzie cię stresował pod tym względem. Rośnijcie zdrowo
:-)
Mama uwierz,że zrobiłabym to samo w sytuacji, o której piszesz. Wiadomo,że tłuczenie szyby w cudzym samochodzie
budzi kontrowersje, ale nie w takim momencie...Gratuluję opanowania i szybkiej reakcji. Oby więcej takich ludzi jak Ty:-)
Jak się czujesz? Co powiedzieli na fizjo?
Jopal domyśliłam się,że o to Ci chodziło kiedy pisałaś o tej całej sytuacji z tą 3 latką. Przyznam szczerze,że w moim
otoczeniu wiele osób reagowało dezaprobatą na taki mój tok myślenia
Ale może ja po prostu zbyt mocno wierzę
w dobrych ludzi i zawsze staram się nie oceniać
Agrafko współczuję Ci sytuacji z wypłata za zwolnienie. Straszne to w Pl pogmatwane
Dla mnie troszkę nie zrozumiałe,
ale wiadomo....mnie tam nie ma. Przytulam, bo w zasadzie nic więcej zrobić nie mogę
Gosiu jak się czujesz? Bóle brzucha ustąpiły? Mam nadzieję,że już masz się lepiej. Może faktycznie wyjedź gdzieś i
odpocznij od tego remontu
Mitemil oczywiście,że wszystko należy sprawdzić. Też bym się zdecydowała bez wahania na aminopunkcję. U mnie
badania z krwi prenatalne za nie całe juz 2 tygodnie. Nie ukrywam,że się denerwuję
No i wciąż kciuków nie puszczam
za Twoje wyniki z amino!
Madzia super,że wyniki badań ok i po wizycie same dobre wieści. Oby tak dalej!
Estrana jak tam synuś? Zeszły już te potówki? Moja Nelly od zawsze miała skłonność do potówek i mimo,że ma już
tyle latek wciąż wyskakują czasami
Eli nie szalej tak z zakupami;-) Uważaj na siebie.
Czarna również za Ciebie kciuków nie puszczam! Będzie dobrze, musi być
Oomamba tzn,że macie zamiar na stałe opuścić Pl? Pytam z czystej ciekawości:-)
Resztę ekipy ściskam i każdą z osobna pozdrawiam:-) Życzę udanego dnia i sama pędzę dalej.