Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Czarna wreszcie coś konkretnego. Kurcze, postaraj się odpoczywać i oszczędzać maxymalnie. Tylko nie mów,że nie masz jak Oby na kolejnym usg łożysko okazało się być w porządku. Będę dalej trzymać kciuki!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wiem czy to nie za wczesnie ale moja dzidzia wypiela dupke albo plecki z boku brzucha haha 2 razy pod rzad raz ze czulam to a dwa ze widzialam jakby piesc pod skora poglaskalam to stwardnienie i zniklo i sie przenioslo na sam dol brzucha tam stwardnienie tez a teraz chyba spi
MAgda z uk podziwiam Cię że mając małe dzieci umiałas wszystko tak zorganizować że leżałas wg zaleceń lekarza. Jakby mi kazał leżeć, to nie wiem... Nie wyobrażam sobie, będąc sama z dzieckiem... Noo chyba że bym miała cały czas kogoś do pomocy to bym sobie poleżała, nawet z chęcia