reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Oomamba, Mitemil ale ludzie mają pomysły z imionami:baffled: To u mnie w rodzinie już nosami kręcili na Nelly i Nicol, a tu.....heh....podejrzewam,że za ileś tam lat i takie 'dziwne" imiona będą czymś normalnym ;-)

Fimka, Estranea, Agrafka wyspijcie się porzadnie. Sen po takim dniu, to najlepszy odpoczynek:happy:

reklama
Dzien doberek niebylabym soba gdybym niezaczela dnia od rzyganka....
U nas bedzie Nicole :) a co do chłopca niewiemy dokladnie Krystian moze :)

Powiem wam ze od wczorajszego usg czuje ruchy dziecka dosc dobrze a maleństwo uciekalo wczoraj i kulilo sue podczas badania doktorka powiedziala ze zimny dolper i zimny żel widac nielubi chłodu:()

Hej,tez mialam wczoraj ciezki dzien! Ale juz nie spie mimo ze poszlam spac o 24... Kurde no!!! Aczkolwiek po melisie dluzej spie wczoraj do 8.30 a dzis do 7... Wczoraj bylismy u tesciow i u chrzestnej Ami a dzien nam tak zlecial. A ja chcialabym chlopca,no ale pewnie bedzie dziewucha z drugiej strony mam tyle ubran dla dziewczynki ze tylko wozek i kosmetyki no i cos do szpitala bym musiala kupic a do chlopca wszystko!!!a co do imion Oliwia mi chodzi po glowie z reszta Ami miala tak miec na imie;) a chlopiec Filip

Witam

ja na razie nic nie myślę o imionach i wogulę . Czekam na usg żeby się upewnić że wszystko w porządku.i pewnie wtedy powiemy dzieciakom ,

jakie antyperspiranty używacie?

Melduje się i ja byłam na USG wszystko ok wczoraj za chciało mi się robićppierogów a później chłopaki koncertowali w nocy czuje się padnieta jak chłopaki pójdą spać to ja znimi bo ledwo zyje:eek:

Ja używałam długo dove ale po pierwszej ciazy nie zdało egzaminu i uzywamlam rozowej rexony 24h i o n a Mnie ratowala z opresji teraz znowu bede zmieniać bo niewytrzymuje 24h:)

Witam sie i ja:-)

Dzieki dziewczyny za wyrozumialosc i jak kazecie narzekac to narzekam a co:-D Kurcze juz nie wiem jak mam sobie z tym wszytskim radzic. jak cos zjem to zaraz lece do wc. Wczoraj kolacja poszla do kibelka tak wiec zasypialam glodna bo balam sie juz cokolwiek zjesc,dzis rano obudzilam sie zbolem brzucha z glodu i zjadlam skibke chleba z dzemem ,no i co? i zaraz kibelek. teraz jem bulke mleczka z serkiem homo bo moze to wejdzie i juz zstanie,zobaczymy. najgorsze ze jak zwymiotuje to jestm glodna a ten glod powoduje mdlosci i tak kolko sie zamyka. dobra to sie nagadalam. hahah

Co do imion to juz mamy dla chlopca tez,bo dla dziewczynki bedzie Aleksandra,a dla chlopca Aleksander:-)

Co do antyperspirantow ja przed ciaza uzywalam Nivea ale teraz juz sie nie sprawdza (nie wiem czy ciaza tak dziala czy co ale smierdze po nim,normalnie sie czuje) i zaczelam uzywac Rexone aqua i jak na razie daje rade.

A i jeszcze Wam powiem co dzis zrobilam -masakra- Moj synek w nocy robi siusiu na nocnik ktory ma ustawiony przy lozku (zeby niepotrzebnie sie nie rozbudzal chodzeniem do wc) no i rano zawsze wylewam zawartosc ...a dzis tez wylalam tyle ,ze na dywan w jego pokoju!!! pol nocnika !!!!!!!! jak na razie polozylam recznik i tak sobie lezy ale zaraz musze isc prac dywan buuuuuuuu lepszej roboty sobie nie moglam wymyslic.

reklama
Dień dobry :-) właśnie wstałam, spałam jak zabita, nawet nie słyszałam, jak M ubrał małego i poszli doprzedszkola. :eek:
estranea- nic się nie martw, mój robił dokładnie to samo w tamtym roku, czyli jak był w wieku Twojego.. no coż jak usłyszałam jak w TV baba powiedziała jakaś tam , że nie ma takiego czegoś jak bunt 2latka, to śmiałąm się chyba z pół godziny. Nie martw się, życzę Ci dużo cierpliwości i nie poddawaj się, pokazuj mu, ze jesteś z nim, mimo, że szargają nim emocje i już brak Ci sił. Jeszcze troszkę i mu to przejdzie. Ja już jestem po i mam ochotę śpiewać z radości.
mama- cieszę się , że wszytsko oki na usg :-)
Paulina Maria- ja kupiłam sobie właśnie Dove, ale zobaczymy.
ulenka- koleżance lekarz przepisał coś na te wymioty i pomogło,pytałąś się lekarza ? Ale jaja z tymi siuśkami, ja teraz tak mam, ze mi wszytsko z rąk leci.
Jezu ja teraz tak mam , ze zapominam podstawowych rzeczy i słów :zawstydzona/y: czasem mnie to frustruje, naszukałam się w necie odpowiedzi, ze podobno kobieta w ciąży tak ma, ze jest troszeczkę mniej aktywna myśleniowo, bo mózg programuje się na ciąże, aby matka skupiła się na ciąży.. ile w tym prawdy ?

Ostatnia edycja:
Do góry