reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Magda singh- dostalam ta sama rozpiske od lekarza co Ty. Co gdzie i kiedy i w ktorym tyg.
(Jestem poza domem,spie u kuzynki.)
U lekarza spoko, M byl ze mna na usg, cykal foty telefonem :)
Stalo sie, w koncu w 100 % dotarlo do mnie, ze jest ciaza, nie jest zagrozona i wszystko jest ok. Bede mama poraz drugi. Do tej pory mialam wrazenie, ze mi sie to sni, jakby do konca nie docieralo do mnie, ze mam dwa serca :-)

reklama
Stalo sie, w koncu w 100 % dotarlo do mnie, ze jest ciaza, nie jest zagrozona i wszystko jest ok. Bede mama poraz drugi. Do tej pory mialam wrazenie, ze mi sie to sni, jakby do konca nie docieralo do mnie, ze mam dwa serca :-)

Ze mną jest właśnie tak samo. Wczoraj do mnie dotarło. Podczas USG, jak bobas nóżkami i rączkami wieżgał! Super uczucie.

A ja znów spać nie mogę! Masakra, bo pewnie w dzień na rzesach będę chodzić ;-)

Cały dzień trzymam kciuki za wizyty Ulenka,Cypryda!

Ja może się wtule w męża i zasne. Do 7 jeszcze mam chwilkę!
Pozdrawiam i życzę słonecznej pogody (musze pranie zrobić ;-))

Witaj cie mi wlasnie pobrali krew na test pappa bo teraz tu wymóg na każdą ciezarna tutaj. Jutro usg w piatek wyniki testu i dopiero za tydzien doktor .

hej

dziewczyny, ktore nie maja jeszcze dzieci apel: WYSPIJCIE SIE poki mozecie:-D:-D, bo po porodzie juz bedzie to odleglym marzeniem:baffled:. Milena znowu ma katar buuu dopiero miala. i znowu nocka z glowy:baffled:

słonkoonline u nas piździ ze ho ho:-D

karuszka a Ciebie gdzie poniosło???

Witajcie!

Mitemil- a jaka dokładnie wyszła ta przezierność? Kochana, nie martw się na zapas. Wszystko musi być dobrze.

Estranea- Kochana, ja to codziennie po południu obowiązkowo śpie po 3 h. Jestem taka zmęczona i senna, że w ogólnie nie ma innej opcji niż położyć się i spać, hihi.

Pozdrawiam Was serdecznie.

Hej kochane maminki :) wlasnie wstalam szooook, bo ostatnio sie budze znow o 5 lub 6 a tu obudzil mnie dopiero budzik hihi.

Dzis nie ide do pracy bo jade na Konferencje nt opieki i edukacji dzieci mlodziezy niepelnosprawnej.

Milego dnia kochane :)

Ps. Ulenko - masz dzis wizyte u gina?

Witam ja dzisisaj ide juz na pierwszy oficjalny scan wydawalo mi sie ze zrobia mi go w zeszlym tyg ale cos chyba pomylilam:baffled: krew tez mi pobiora tzn jeszcze nie podjelam do konca decyzji pomysle pozniej :-) w koncu zmierza ich I wogole z czego sie ciesze ze wszytsko sprawdza pozadnie wiec do potem milego:-)

reklama
mitemil - nie martw się na zapas! będzie ok. trzymam kciuki!!!

Dziękuje

Mitemil a jestes Ty lub maz.obciazeni genetycznie jakas choroba?

Nic nam o tym nie wiadomo.

Witaj cie mi wlasnie pobrali krew na test pappa bo teraz tu wymóg na każdą ciezarna tutaj. Jutro usg w piatek wyniki testu i dopiero za tydzien doktor .

U nas krew na pappa pobierają w przypadku podejrzenia chorób genetycznych, czyli tak jak u mnie własnie.

Mitemil- a jaka dokładnie wyszła ta przezierność? Kochana, nie martw się na zapas. Wszystko musi być dobrze.
.

3,90 mm. W Polsce czytałam, że norma to 3,0 mm, choć któraś z Was pisała, że 2,5 mm.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące się dzisiaj. Ja idę do gina, ale pewnie zbada, wypisze kolejne badania do zrobienia i już...

Do góry