reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Czesc dziewczymy, jestem po 3 dniowej przerwie I 25 stron do nadrobienia ;) ... Cos mis ie zapalenie pecheza moczowego przyplatalo, dostalam antybiotyk I od 2 dni na dodatek ma m migrene ledwo zyje :(

Hej dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y:
Ale postaram się poprawić :)
Mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko, bo grudniówki już pewnie "zamknięte" i nikt nowy nie dochodzi.

Odkąd siedzę na L4 myślałam że będę miała więcej czasu.
Ale skąd, ciągle coś jest do zrobienia.
Ciągle badania i lekarz.
Wczoraj zasłabłam, dzisiaj ledwo zipię w domu. Co za upał!
Za 1 tydz. i 2 dni zaczynam II trym. :D
Dzidzię zobaczę dopiero w czerwcu, niby to będzie USG I trym, bo inaczej nie dało się umówić.

Agrafko - uf jak dobrze, że wszystko w porządku!
Któraś pytała co na obiad? Ja mam dzisiaj jarzynową i pieczony ryż z jabłkami z sosem waniliowym.

Postaram się Was chociaż trochę nadrobić, żeby mniej więcej wiedzieć, kto przez ten czas się pojawił nowy i co w ogóle u Was słychać :)

Ostatnia edycja:
agrafka - ufff. dobrze, że wszystko w porządku. JA w poprzedniej ciąży w 7 tc też dostałam plamień (2tyg plamiłam i przeszło) i dostałam duphaston chyba 2xdziennie do 15tc. Także nie przemęczaj się, odpoczywaj i wszystko będzie ok.

martia - jakaś paranoja z tymi lekarzami, co za baba... Idź i faktycznie wyproś te wyniki...

jopal - ależ historia. Kurcze, mnie to wkurza, że idzie się do fachowca, który powinien wszystko wytłumaczyć itd., ufasz mu i jego doświadczeniu a tu takie numery!!! I po raz kolejny uświadamiam sobie, że człowiek to musi się na wszystkim znać, żeby jeszcze fachowców poprawiać...ehhh

Lilli - współczuję. odpoczywaj ile się da.

A ja odpoczywam. Kochamy mąż zabrał Kubę na spacer. Jestem jakaś przemęczona... Nie wiem czy to ta pogoda jakaś taka czy co. A w pracy od 12 to ledwo mogę wysiedzieć, tak mi się spać chce...

Hej mamunie, ja dzis czuje sie jak przejechana walcem, pracowalam od 8 do 16.30 z dzieciakami bo zastepowalam kolezanke, Jutro powtorka z rozrywki. A juz zapomnialam jak to jest na maluszkach, ten smarka, ten chce siku, ten chce na kolanko. Moi zerowkowicze sa super samodzielni i nie musze im pomagac w takich rzeczach. Super milo bylo ale tez zmeczona wrocilam strasznie. Tylko moj mis szczesliwy ze w koncu mama przyszla do jego grupy (moj Miko z racji uposledzenia umyslowego jest w maluszkach a nie zerowce).

Teraz leze i bajki ogladam z misiem :)

Hcv zawsze sie bada w ciazy?

Hej dziewczyny!

Miałam przerwę kilka dni. Źle się czułam. Teraz jest lepiej i chciałam się pochwalić moją śliczną kruszynką -zdjęcie w temacie o wizytach. Przypałętały mi się jakieś bakterie w moczy i podwyższone leukocyty i dostałam antybiotyk. Po za tym bez zmian tona leków. Najważniejsze, że póki co wszystko wygląda ok. Troszeczkę wyluzowałam ale uwierzcie mi - strasznie mi ciężko po tych moich stratach. Buziaki

Eh.. Ja po ponad tygodniowej przerwie wróciłam w niedzielę do wymiotow :/ znowu cokolwiek zjem to zwroce, a już miałam nadzieję że to za mną. Bolą mnie wszystkie wnetrznosci tak że momentami chce mi się wyć z bezsilności :/

reklama
Do góry