reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Kama- ooo, ale fajnie, że zajrzałaś. Ja też się już powoli martwiłam, że tak długo milczysz... Cieszę się, że wszystko w porządku. To prawda, z tego co piszesz, to naprawdę dzień za krótki na wszystkie obowiązki.

Cypryda- ja kiedyś już Ci pisałam, że darzę Ciebie wieeelkim szacunkiem. Twój Syneczek ma naprawdę wspaniałą Mamę i myślę, że doskolane o tym wie.

Miisia- strasznie mi przykro z powodu pra Babci. Uważam podobnie jak Dziewczyny, że powinnaś spędzać czas z Babcią. Myślę, że teraz nie cieszy ją nic bardziej jak czas wspólnie spędzany z członkami rodziny.

A ja już po popołudniowej drzemce. Kurcze nie ma dnia, abym po popołudniu nie spała 2-3 h. :szok:

cześć i czołem!!!
Laseczki skończyliśmy remont;p tzn prawie bo jeszcze kuchnia i korytarz no i nasz umalowac sciany:tak:
do komputera mam sie ciezko dostac ostatnio.podczytuje Was troszeczke,ale nie jestem na bierzaca przyznam sie bez bicia...

odeszly mi wszystkie niedoskonałosci typu mdlosci,zatwardzenia itd...za to mam okropny bol plecow ktory wchodzi mi w posladek i promieniuje do nogi:wściekła/y:
misia tylko słowko do Ciebie,jaki babcia miała ten udar i jak dawno?Moj brat mial w wieku 40 lat...nie poznawał Nas nie pamiętał naszych imion żony dzieciaków nic wiedział kto to ale nie pamiętał imion nie umiał znalezc słow zeby sie wypowiedziec,lekarz powiedzial ze super ze nie stracil przytomnosci a reszta powinna minac i rzeczywiście tak było z każdym dniem widzielismy poprawe co dzien bylo lepiej a dzis tylko raz na jakis czas cos przekreci podczas rozmowy.Ważne że to tak sie skończyło. wiem co czujesz wiem jak to boli,ale trzeba byc dobrej mysli!!! To sprawka tego na Górze wiem to;-)nawet nie chce myslec jak to sie moglo skonczyc Kocham brata i to nas zbliżyło do siebie!!!!!Takze Miska glowa do gory trzeba z babcia rozmawiac jezeli czytala podsun jej gazete ksiazke cokolwiek oby sie utrwalało,bedzie dobrze:tak: a co mnie wkurzylo 2 tyg temu potrzebowałam wolnego na niespodziewana wizyte infekcja ale kazał mi przyjsc.Myslicie ze wolne dostałam? musialam odwołac!mam juz dosyc naprawde:-(

chce juz od przyszlego tyg isc na zwolnienie ze wzgledu na plecy nie daje rady wystac tyle godzin,jeszcze kolezanka z ktora sie zmieniamy cos kombinuje kiedy chce wolne to ma kiedy chce zamiane ma a ja chcialam wolne na badania i na wizyte jutro z Marna to z wielka łaską...echhh człowiek sie stara a tu masz...:confused2:

Ostatnia edycja:
Hej ! Dziekuje za mile slowa. Musialam sie przespać bo glowa nie dawala mi spokoju. Gosia- udar nie wiem dokladnie jako . Wiem ze krew odplynela z mozgu. I ma sparalizowana rękę i troche twarz. I to mialo miejsce 30.04

A tymczasem ide spać dalej( arbuz zjedzony, maz w pracy, glowa boli- czyli wszystko na swoim miejscu;))

Anula ja bym z chęcią spała w dzień,ale nie mam jak :-/ Mozesz,to korzystaj :-)

Gosia jak dobrze,że remont zmierza ku końcowi....brrr....nie nawidze remontów :p A praca...kurcze nie fajnie. Faktycznie lepiej iść na zwolnienienie,choć z drugiej strony gdyby tak trochę na rękę poszli,to by nie zaszkodziło ;-) A co do pleców,to pewnie rwa kulszowa...zmora mojej III ciąży...nic tylko odpoczywać :-)

Ulenko miłego spacerku ;-)

Wlasnie wrocilam z laboratorium. Juz mam anemie. Z Miko w ciazy mialam dopiero od 5 miesiaca ciazy a teraz juz mam hemoglobine ponizej 10.

reklama
Cypryda ponieważ w ciąży przyjmuje się inne normy, wynik poniżej 10 nie jest zły. Na tym etapie śmiało dietą poprawisz hemoglobine. Mi się udało wyjść kiedyś w 4 miesiącu ciąży z wyniku 8.2 tylko dzięki diecie właśnie. ja unikam preparatów żelaza,bo kiepsko się po nich czuje. Bedzie dobrze ;-)

Do góry