czesc mamusie
znow odzywam sie po tygodniu,dla mnie doba jest za krotka ,nie wyrabiam sie z niczym
moja ciaza dalej bezobjawowa, az mnie martwic zaczyna czy naprawde calkiem normalne jest
do nadrobienia mam 100 stron i godzinke czasu ,no to biore sie do dziela ;-)
Anula1988 tak mieszcze sie jeszcze w spodnie sprzed ciazy , chyba dlatego ze zamiast tyc to schudlam kilka kilogramow za sprawa dietki ( mam cukrzyce ciazowa). pewno juz doczytalas ale apap brac mozemy
Magda z Uk no wiec tak przed jedzeniem mniej niz 90 a godzine po posilku mniej niz 140 ,jezeli cukier po posilku jest wiekszy niz 140 wtedy jest juz problem,w moim przypadku zawsze naczczo mam do 95 po posilku i wdzien calkiem ladny i w normie tylko wlasnie rano wiekszy,nie wiem czy w nocy lunatykuje i zagladam do lodowki czy o co chodzi
i jak reakcja w pracy ,mam podobna sytuacje,bo zaczelam pracowac od sierpnia ale jakos specjalnie nie bylo zdziwienia ze znow w ciazy jestem. ciesze sie ze "nowina" w pracy pozytywnie przyjeta i ze trafilas na mila polozna,cholera uwielbiam czytac twoje posty :-)
widze ze sporo was cierpi na bole glowy,ja przed zajsciem w ciaze mialam z tym okropne problemy, bole niemilosierne,mialam tez robiona tomografie naszczescie nic nie pokazala, podejrzewali zapalenie zatok, trulam sie antybiotykami a podejrzewam ze tez mnie migrena meczyla wlasnie,naszczescie odkad jestem w ciazy to tfu tfu glowa przestala bolec
miisia ja mieszkam w niemczech od 8 lat,zyje sie tu latwiej ale nic z nieba nie leci,rzeczy wyczytane w sieci o socjalu to czasem bajki wyssane z palca ... o ! tez mam wizyte 2 czerwca
czytam o nieprzyjemnej wizycie,co tacy ludzie robia na stanowiskach lekarzy ?!
my tez 11 maja obchodzilismy dzien matki,bylo sniadanko do lozka,laurka i piekny bukiet kwiatow ,pogoda nam niestety nie dopisala bo od rana lalo przeokropnie
czarna tutaj sie robi 3 razy usg, mnie to wystarczy w zupelnosci,wiadomo ze fajnie jest pogladac dzidzie jak najczesciej ale wlasnie jest tez druga strona medalu-czyli nie ma co przesadzac
omamba mnie odrzucilo od slodkiego ale miecho to pod kazda postacia moge jesc i ryby,mniam,uwielbiam teraz, przed chwila wciagnelam kanapke z lososiem
i soki owocowe,ale sama je sobie miksuje ,pycha poprostu
Doris bardzo mi przykro (*) nie znam slow ktore bylyby cie w stanie pocieszyc,trzymaj sie
ja mam mase siwych wlosow dlatego bez farbowania ani rusz , farbuje farba bez amniaku
mijenka mnie jest wiecznie zimno,spiew w welnianych skarpetach pod koldra i kocem,rece mam non stop skostniale
mitemil u nas na wiadomosc o rodzenstwie corcia zareagowala mowiac: mamus powiedz prosze ze zartujesz
ale teraz juz glaszcze brzuch i pyta kiedy dzidzia z niego wyjdzie
agrafka piekny filmik, moj maz tez mnie ostatnie czasy do szalu doprowadza ,nawet tym ze glosniej sapie przez sen
no prosze co ja czytam mlode ziemniaki,sadzone i maslanka,golabki,pomidorowka ,mniammm,za mna jeszcz epierogi ruskie chodza ,zjadloby sie zjadlo ale zrobic nie ma kto niestety
i placki ziemniaczane z gulaszem i surowka do tego ,o jezu ale bym zjadla
kotleciki ziemniaczane robie z sosem pieczarkowym i do tego surowka z bialej kapusty z koperkiem i odrobina majonezu albo jogurtu naturalnego ,tez pyszne
czarna co do seksu to u nas go brak,maz robi podchody a wieczne szukam wymowki
widze ze chodzi struty, ja czuje sie z tym zle ze go w pewien sposob odtracam ale ostatnie na co teraz mam ochote to wlasnie to
sny tez miewam takie ze hohoho ,az wstyd pisac o nich ...
pierwszy porod w bolach od srody do soboty ,sama akcja 10 godzin,rodzilam silami natury,bylo ciezko,corcia odrazu trafila na intensywna terapie, ja dlugo dochodzilam do siebie naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo.
alleluja nadrobilam !!!!