reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witajcie! Pisze z pracy, zaraz kończę, więc szybciutko was czytam.

Misia – ale się uśmiałam z twojej wczorajszej opowieści J bardzo mi przykro z powodu twojej babci… kiepska sytuacja... Głowa do góry, będzie lepiejJ najważniejsze, że przy niej jesteś.

Witaj avon – gratulacje!

Annemase – super że wizyta ok i wszystko w porządku.

Paulina – zdrówka dla synka

No lecę do domu. Wieczorkiem się odezwę.

reklama
Agrafka... dzieci z ta choroba co moj mis zyja srednio 16 lat. W ciezkich przypadjach szybciej w troche lzejszych czasami uda sie dozyc do 20 rz.
A moj Mikolaj ma bardzo ciezka postac choroby.

czesc mamusie
znow odzywam sie po tygodniu,dla mnie doba jest za krotka ,nie wyrabiam sie z niczym
moja ciaza dalej bezobjawowa, az mnie martwic zaczyna czy naprawde calkiem normalne jest
do nadrobienia mam 100 stron i godzinke czasu ,no to biore sie do dziela ;-)

Anula1988
tak mieszcze sie jeszcze w spodnie sprzed ciazy , chyba dlatego ze zamiast tyc to schudlam kilka kilogramow za sprawa dietki ( mam cukrzyce ciazowa). pewno juz doczytalas ale apap brac mozemy
Magda z Uk no wiec tak przed jedzeniem mniej niz 90 a godzine po posilku mniej niz 140 ,jezeli cukier po posilku jest wiekszy niz 140 wtedy jest juz problem,w moim przypadku zawsze naczczo mam do 95 po posilku i wdzien calkiem ladny i w normie tylko wlasnie rano wiekszy,nie wiem czy w nocy lunatykuje i zagladam do lodowki czy o co chodzi :-D i jak reakcja w pracy ,mam podobna sytuacje,bo zaczelam pracowac od sierpnia ale jakos specjalnie nie bylo zdziwienia ze znow w ciazy jestem. ciesze sie ze "nowina" w pracy pozytywnie przyjeta i ze trafilas na mila polozna,cholera uwielbiam czytac twoje posty :-)

widze ze sporo was cierpi na bole glowy,ja przed zajsciem w ciaze mialam z tym okropne problemy, bole niemilosierne,mialam tez robiona tomografie naszczescie nic nie pokazala, podejrzewali zapalenie zatok, trulam sie antybiotykami a podejrzewam ze tez mnie migrena meczyla wlasnie,naszczescie odkad jestem w ciazy to tfu tfu glowa przestala bolec

miisia ja mieszkam w niemczech od 8 lat,zyje sie tu latwiej ale nic z nieba nie leci,rzeczy wyczytane w sieci o socjalu to czasem bajki wyssane z palca ... o ! tez mam wizyte 2 czerwca :D czytam o nieprzyjemnej wizycie,co tacy ludzie robia na stanowiskach lekarzy ?!

my tez 11 maja obchodzilismy dzien matki,bylo sniadanko do lozka,laurka i piekny bukiet kwiatow ,pogoda nam niestety nie dopisala bo od rana lalo przeokropnie

czarna tutaj sie robi 3 razy usg, mnie to wystarczy w zupelnosci,wiadomo ze fajnie jest pogladac dzidzie jak najczesciej ale wlasnie jest tez druga strona medalu-czyli nie ma co przesadzac
omamba mnie odrzucilo od slodkiego ale miecho to pod kazda postacia moge jesc i ryby,mniam,uwielbiam teraz, przed chwila wciagnelam kanapke z lososiem:D i soki owocowe,ale sama je sobie miksuje ,pycha poprostu
Doris bardzo mi przykro (*) nie znam slow ktore bylyby cie w stanie pocieszyc,trzymaj sie

ja mam mase siwych wlosow dlatego bez farbowania ani rusz , farbuje farba bez amniaku

mijenka mnie jest wiecznie zimno,spiew w welnianych skarpetach pod koldra i kocem,rece mam non stop skostniale
mitemil u nas na wiadomosc o rodzenstwie corcia zareagowala mowiac: mamus powiedz prosze ze zartujesz :D ale teraz juz glaszcze brzuch i pyta kiedy dzidzia z niego wyjdzie
agrafka piekny filmik, moj maz tez mnie ostatnie czasy do szalu doprowadza ,nawet tym ze glosniej sapie przez sen :D

no prosze co ja czytam mlode ziemniaki,sadzone i maslanka,golabki,pomidorowka ,mniammm,za mna jeszcz epierogi ruskie chodza ,zjadloby sie zjadlo ale zrobic nie ma kto niestety :D i placki ziemniaczane z gulaszem i surowka do tego ,o jezu ale bym zjadla :D

kotleciki ziemniaczane robie z sosem pieczarkowym i do tego surowka z bialej kapusty z koperkiem i odrobina majonezu albo jogurtu naturalnego ,tez pyszne

czarna co do seksu to u nas go brak,maz robi podchody a wieczne szukam wymowki :zawstydzona/y:widze ze chodzi struty, ja czuje sie z tym zle ze go w pewien sposob odtracam ale ostatnie na co teraz mam ochote to wlasnie to :sorry:

sny tez miewam takie ze hohoho ,az wstyd pisac o nich ...

pierwszy porod w bolach od srody do soboty ,sama akcja 10 godzin,rodzilam silami natury,bylo ciezko,corcia odrazu trafila na intensywna terapie, ja dlugo dochodzilam do siebie naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo.

alleluja nadrobilam !!!!

Kama super,że zajrzałas :-) Czyli normy macie podobne, choć u mnie przy 140 po posiłku jeszcze nie ma paniki. Ehhh....obyś nie musiała się kluc w tej ciąży ;-) No i u mnie też objawów większych brak i czekam na usg jak na
zbawienie. Fajnie,że w pracy ok,bo przynajmniej człowiek spokojniejszy jest ;-) Zaglądaj jak najczęściej,bo zbyt długa nieobecność sprawia,że się martwię :-)

Cypryda już to pisałam,ale powtórze...podziwiam Cię bardzo! :-)

magda z reka na sercu obiecuje poprawe , ja pracuje 5 dni w tygodniu czesto mam mieszane dniowki raz rano raz popoludniu , a jak juz po 16 odbieram Majke to staram sie do 20 czas poswiecac jej,potem jak mala zasnie nadrobic zaleglosci domowe o ile ja nie zasne z mala :D doba dla mnie za krotka.

Cypryda ja też to napiszę PODZIWIAM CIĘ Babo bardzo bardzo! jesteś dla mnie zjawiskowa,dzielna ,mocna,a zarazem cieplutka. Brawo dla Ciebie kobietko!

Jopal moje posty potrafią wzruszyć???:szok: wow ale milo:tak:

reklama
Kama, rozumiem, nic kosztem córki. Złapiesz chwilkę,to pisz. Nawet bez nadrabiania. Tak wiesz,że jest ok, żebyśmy wiedziały ;-)

Do góry