reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
jadę po te moje dwa gzuby hihi po Antosia do przedszkola i po męża do pracy:-) mam nadzieje,że popołudniu też będę miała w sobie tyle siły co teraz i do Was wróce:-) do później dziewczyny

Teraz w lidlu sa sukienki,tuniki i leginsy a wszystko to ciazowe :-)musze odskoczyc popoludniu i zerknac co tam ciekawego jest:-).

Mąż obiecał zabrać mnie na małe zakupy, bo ja zbyt źle się czuje, żeby jeździć samochodem. Już nie mogę się doczekać :-D

Miisia pomyśl jak wiele Twoja babcia przeżyła. Narodziny swoich dzieci, potem wnuków, a wierze, że i doczeka prawnuka/prawnuczki, którą już w grudniu jej urodzisz. Dużo jej o tym opowiadaj, w ten sposób pokażesz jej jak bardzo wierzysz, że wyjdzie z tego. Niestety nasza bezradność jest ogromnie dołująca, ale tak jak Uleńka napisała... Na każdego kiedyś musi nadejść pora :zawstydzona/y:

O rany :szok: Twoja babcia naprawdę ma kawał życia za sobą!! Zobaczysz i Ty uszczęśliwisz ją pra pra... ;-)

Annemase- super,ze wizyta udana
Mama- dobrze,ze to byly siuski. Uff :-)
Ewelina shn-czekamy na info
Mitemil-mi na gardlo bardzo pomogl tantum verde on ma srodek znieczul.
Ulenka-dzieki za info o Lidlu
Misia-przytulam,96lat piekny wiek, nam pewnie nie bedzie dane tyle zyc. Ja przezywalam smierc mamy 10 lat temu i wiem jaki to bol, to prawda co dziewczyny pisza, najwazniejsze zebys byla przy niej :*

Misia, rozumiem Twoj bol. Stracilam juz wielu bliskich, nasza rodzina niestety nie jest dlugowieczna. Moj chrzestny zmarl po 60tce, dziadkow nie znalam, babcie zmarly jak bylam mala dziewczynka. Moja najukochansza babunia stala sie meza babcia w 1999 roku, wtedy zostalismy para i od pierwszego jej poznania, mimo, ze mialam dopiero 16 lat i nie mialam pojecia czy moj maz zostanie moim mezem poprosila zebym mowila do niej babciu (co spotkalo sie z niemala krytyka niektorych osob). Nasz Mikus ma imie po jej mezu, dziadku, ktory tez stal sie szybko moim dziadkiem.
Niestety taki nasz los, ze smierc wpisana jest w nasze zycie. Ja juz np wiem, ze moj najukochanszy syn umrze zanim jego przyszle rodzenstwo osiagnie pelnoletnosc i gdy bede wydawala za maz moja przyszla corke czy zenila syna to Mikolaja juz nie bedzir. Jednak wiem, ze w niebie bedzie mu cudowniej niz tu - tam nie bedzie cierpial, bedzie z usmiechem na nas patrzyl i czekal az sie wszyscy tam spotkamy. Wierze w to bardzo bo jestem wierzaca osoba.

Jednak poki Twoja babcia jest z Toba a moj synus ze mna musimy z oddaniem i miloscia im pokazac jak cudowny jest swiat z nami, pokazac jak ich kochamy i jacy jestesmy z nimi szczesliwi.

Powodzenia :)

reklama
Miisia duzo zdrowia dla prababci, badz przy niej tego najbardziej teraz potrzebuje. Moja prababcia zmarla w wieku 98 lat ale ostatnie dwa trzy lata to byl koszmar, cofnela sie chyba do wojny nikogo nie poznawala, okropne byly z nia problemy, meczyla sie ona i bliscy z dwojga zlego nie wiem co lepsze:zawstydzona/y:

Cypryda nie moge wyjsc z podziwu jaka silna jestes kobieta, gratuluje Mikiemu takiej dzielnej mamy:tak:

Do góry