reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hahaha....padlam teraz Faktycznie oferta kusząca ;-)
Magda Singh- cieszę się, ze się odezwałaś, miałam pytać co się z Tobą dzieje :-)
Kciuki zaciśnięte
Ja też oddam meża za arbuza , albo czereśnie oooo właśnie przypomniałam sobie, ze mam loda princessę kokosową w zamrażalce, ludzie ile ja dzisiaj pożarłam, moja teściowa zrobiła młode ziemniaczki w śmietance z masłem i koperkiem i mam brzuch jak foka
Kciuki zaciśnięte
Ja też oddam meża za arbuza , albo czereśnie oooo właśnie przypomniałam sobie, ze mam loda princessę kokosową w zamrażalce, ludzie ile ja dzisiaj pożarłam, moja teściowa zrobiła młode ziemniaczki w śmietance z masłem i koperkiem i mam brzuch jak foka
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Agrafko ja miałam taki obiad wczoraj...jessoooo jakie to było dobre Ale poza tym,to ja znowu mało co jem. I chęci i apetytu brak :-/
Misia wybaczylby...pomyślałby,że ciąża Ci rozum odbiera
Misia wybaczylby...pomyślałby,że ciąża Ci rozum odbiera
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia, Madzia Kochane tak jutro wizyta :-) trochę się juz stresuje tym... a dopiero o 15..
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hahaha polecam się Misia na przyszłość :-)
Ewelinka nie stresuj się kochana! Ja jeszcze swojego okruszka nie widziałam wcale. Będzie dobrze :-)
Ewelinka nie stresuj się kochana! Ja jeszcze swojego okruszka nie widziałam wcale. Będzie dobrze :-)