reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Tak w ogóle, to powiem Wam,że ja w tej ciąży i tak bardzo uważam z jedzeniem. Tzn zawsze dla mnie ważniejsze były dzieci i mąż, a ja gdzieś tam w biegu, na kolanie, albo wcale. Niby staram się pilnować,że względu na cukrzycę, ale w praktyce bywało różnie. Teraz mdłości głodowe zmuszają mnie by jeść dość regularnie. Może dlatego waga póki co lekko spada:confused:

reklama
Ewelinka- ja też mam dzisiaj strasznie nerwowy dzień, bo ten sen był przerażający. Z tego wszystkiego też dzisiaj czuje brzuch, właśnie jakies takie ciagniecia, nieprzyjemne to. A kapustki to zazdroszczę!

Madzia uk
- Podziwiam Cię, że masz tak dobrze zorganizowany dzień przy trójce dzieci i kolejnemu w brzuszku. Ja chyba bym nie dała rady Kochana. Naprawdę, wielki szacun.

Miisia- trzymamy kciuki!

Wyszlam. Wszystko szybko i bezbolesnie. Wszystko ok. Maluch poprostu domek szykuje i nadal jest wiekszy o 3 dni i w razie czegos dostalam leki na podtrzymanie ciąży i lekarz powiedzial ze tamta babe z klinicznej z 6 nospami dziennie poje***lo dokładnie tak powiedział bo gdybym tak wzięła to bym mogla bardzo szybko poronic. Wszystko jest ok. Dziękuję za wasze trzymanie kciukow ! Chyba pomogły :)

Wygląda jak ufo !!!! Ale serducho bije jak dzwon :)

Załączniki

• 1400175035042.jpg
    1400175035042.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 46
Misia jak dobrze czytać takie wieści :-) Bądź zatem spokojna i więcej o tej paskudnej babie nie myśl:-p

Anula przy I dziecku byłam mega niezorganizowana. Ja nie potrafiłam obiadu za cały dzień ugotować, a co dopiero sprzątać, prać itd...Dzis przy trójce wszystko jest tak ułożone, że jest czas na wszystko, nawet na kompa, czy na śledzenie forum na tel. Dzieci w tej chwili biegają po ogrodzie, mąż coś tam dłubie przy aucie, a ja puściłam pranie, pozmywałam, zaplanowałam zakupy na jutro i w między czasie piszę sobie z Wami....Nie jest to trudne. Jest to tylko kwestia czasu. Na pewno nie mozna od razu zbyt wiele od siebie wymagać, bo ja przez to miałam przy I dziecku depresję;-)

reklama
Do góry