reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia trzymam kciuki &&
mnie dzis ciagnie i kuje co jakis czas brzuch i zaczyna mnie to trochę martwić...
Mi zaraz Przyniosa Mamusina mloda kapustke na krotko mmm uwielbiam :-) ale bede jeść hihi
mnie dzis ciagnie i kuje co jakis czas brzuch i zaczyna mnie to trochę martwić...
Mi zaraz Przyniosa Mamusina mloda kapustke na krotko mmm uwielbiam :-) ale bede jeść hihi
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ewelinka ja Ci się pomartwię.....pamiętaj- JEST DOBRZE A kapustka....mmmm....zakupiłam w polskim sklepie 2 dorodne główki i będzie w sobotę do obiadku
Misia powodzenia! Czekam na wieści:-)
Misia powodzenia! Czekam na wieści:-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Madzia ;** wzielam nospe moze pomoże ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ewelinka pomoże na pewno. Poleż, pojedz i nie dumaj za dużo:-)
Agrafko mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok? Napisz chociaż słówko, ok?
Agrafko mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok? Napisz chociaż słówko, ok?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Madzia dumac to ja i tak będę bo to w głowie siedzi mocno ;-)
jopal
Fanka BB :)
Misia &&&&&
My mamy wykupione 2 tygodnie wczasów nad morzem i będziemy jechać 300km i pojedziemy na pewno dzieci są bardzo nastawione już na ten wyjazd, co roku jeździmy z nimi nad morze. Od podróży bardziej martwi mnie moja kondycja bo dotychczas zawsze nad morzem robiliśmy bardzo dłuuuuuugie spacery, no i spoko wcześniej dałabym radę bo oboje byli wózkowi a teraz już na nogach i trzeba będzie to jakoś ograniczyć bo jak się zmęczą to nie będę mogła żadnego nieść a małż dwójki nie da rady. Oby pogoda dopisała to będą tylko w piachu siedzieć
My mamy wykupione 2 tygodnie wczasów nad morzem i będziemy jechać 300km i pojedziemy na pewno dzieci są bardzo nastawione już na ten wyjazd, co roku jeździmy z nimi nad morze. Od podróży bardziej martwi mnie moja kondycja bo dotychczas zawsze nad morzem robiliśmy bardzo dłuuuuuugie spacery, no i spoko wcześniej dałabym radę bo oboje byli wózkowi a teraz już na nogach i trzeba będzie to jakoś ograniczyć bo jak się zmęczą to nie będę mogła żadnego nieść a małż dwójki nie da rady. Oby pogoda dopisała to będą tylko w piachu siedzieć
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja wiem Ewelinka, bo sama mam takie momenty,że rozkminiam za bardzo Ale to minie, zobaczysz. Jeszcze kilka wizyt i będziesz o wyprawce myśleć:-)
Jopal wyjazd nad morze, to same plusy, więc korzystaj ile się da. Dobrze,że w razie W dzieciom brzydka pogoda nie przeszkadza ;-)
Jopal wyjazd nad morze, to same plusy, więc korzystaj ile się da. Dobrze,że w razie W dzieciom brzydka pogoda nie przeszkadza ;-)
my na wakacje jeździmy w okolice Gdańska co roku od 3 lat , nie wiem czy i w tym roku damy radę , powiem wam że dzięki tym wyjazdom dzieciaki nie chorują
No kawał drogi z pod Warszawy ale skoro dzieciaki nie chorują to warto
No kawał drogi z pod Warszawy ale skoro dzieciaki nie chorują to warto
reklama