reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Misia trzymam kciuki && :)

mnie dzis ciagnie i kuje co jakis czas brzuch i zaczyna mnie to trochę martwić...

Mi zaraz Przyniosa Mamusina mloda kapustke na krotko mmm uwielbiam :-) ale bede jeść hihi :p

Ewelinka ja Ci się pomartwię.....pamiętaj- JEST DOBRZE:tak: A kapustka....mmmm....zakupiłam w polskim sklepie 2 dorodne główki i będzie w sobotę do obiadku:-p

Misia powodzenia! Czekam na wieści:-)

Misia &&&&&

My mamy wykupione 2 tygodnie wczasów nad morzem i będziemy jechać 300km i pojedziemy na pewno dzieci są bardzo nastawione już na ten wyjazd, co roku jeździmy z nimi nad morze. Od podróży bardziej martwi mnie moja kondycja bo dotychczas zawsze nad morzem robiliśmy bardzo dłuuuuuugie spacery, no i spoko wcześniej dałabym radę bo oboje byli wózkowi a teraz już na nogach i trzeba będzie to jakoś ograniczyć bo jak się zmęczą to nie będę mogła żadnego nieść a małż dwójki nie da rady. Oby pogoda dopisała to będą tylko w piachu siedzieć:-D

Ja wiem Ewelinka, bo sama mam takie momenty,że rozkminiam za bardzo:zawstydzona/y: Ale to minie, zobaczysz. Jeszcze kilka wizyt i będziesz o wyprawce myśleć:-)

Jopal wyjazd nad morze, to same plusy, więc korzystaj ile się da. Dobrze,że w razie W dzieciom brzydka pogoda nie przeszkadza ;-)

my na wakacje jeździmy w okolice Gdańska :) co roku od 3 lat , nie wiem czy i w tym roku damy radę , powiem wam że dzięki tym wyjazdom dzieciaki nie chorują
No kawał drogi z pod Warszawy ale skoro dzieciaki nie chorują to warto

reklama
Do góry