reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Kurcze, tak czytam co piszecie o tych wizytach i tak sobie myslę....wszyscy narzekają na służbę zdrowia w Uk, a zwłaszcza na prowadzenie ciąży. Z drugiej strony wszystko jest tu darmowe, na tutejszy NHS. Gdybym chodziła prywatnie (a zawsze mogę) i buliła tysiące funtów, to też bym miała wizyty co rusz, usg ile zapragnę itd itp...zmierzam do tego,że jednak chyba nie jest w Uk tak źle, skoro nawet nie chodząc prywatnie mam dobrą opiekę, nikt mnie nie zbywa z niczym (wiadomo, że dopiero od ok 10 tc, ale to chyba jedyny minus tego wszystkiego) i nie wydaję na to ani grosza....W sumie, pocieszające to jak dla mnie, ale z drugiej strony szkoda,że macie dziewczyny takie problemy z dostaniem się do lekarza. Przecież nie każdego stać na prywatne wizyty, a ktoś w końcu te składki zdrowotne płaci....ehhh...na prawdę szkoda:blink:

Misia dziwne... ja w pierwszej ciąży jak zadzwonilam i powiedziałam ze jestem w ciazy i plamie to kazsli mi przyjechac i przyjeli między pacjentami.

ewelinka - ja powiedziałam ze mnie boli itd i to któryś dzień już to mi powiedziała niby miła pani ze to po prostu rośnie mi macica itd wszystko się rozszerza i nie ma powodu żeby mnie przyjmować natychmiastowo.
Więc ja już chyba wątpię w naszą służbę zdrowia.
Magda- ja dzisiaj mam niby dobre podejście do jedzenia i do tego typu rzeczy ale brak mi podejścia dzisiaj do własnego męża aż niestety musiał wyjść z domu bo ja nie mogę nawet na niego patrzeć bo mnie drażni jego widok.. mam nadzieje ze te moje humorki jak najszybciej mi miną

Misia na pewno humory...to mija z czasem. Ja w I ciąży nie mogłam sama ze sobą wytrzymać. Nie smutaj się. Pogadasz z nim, albo po prostu się przytulicie i będzie ok ;-)

Ale ja właśnie nie chce go widzieć , uciekam gdzie sie da- na balkon, do lazienki do kuchni a on wszedzie za mną . normalnie masakra czuje sie sama jak takie malutkie dziecko pod lupą rodzica ; )

Estranea dziękuje :*
Eli ja papryke tez posadzilam z pestek i jak ją potem sadzilas ? Miala warzywa normalnie? Pomidory juz sadzilam. Papryke jeszcze nie wiec nie wiem nic.
Moj M ma dzis 34urodziny idziemy na ukochana pizze z rukola. Jezyk mi juz do d... ucieka :-)

reklama
Do góry