reklama
Hej dziewczyny, ja mam dola bo rano przy podcieraniu zauwazylam różowy upraw. Przypomnialo mi się ,ze wczoraj usnelam na sofie i nie wzielam duphastonu. Czytalam dziś na forach, ze to niebezpieczne take pominiecie i nie jedna miala krwawienia. Siedze i czekam na poprawę. Jak na razie cisza.
Anula1988
Fanka BB :)
Ewelinka- hihi, no te placuszki z piersi z indyka też są przepyszne. Też wstawie ten przepis, niech ciężaróweczki gotują pyszności. :-)
Miisia- nie mogę do tej pory uwierzyć jak ta doktor Ciebie urządziła. Biedna, pewnie wciąż się denerwujesz. A dzisiaj gdzie spróbujesz uderzyć?
Miisia- nie mogę do tej pory uwierzyć jak ta doktor Ciebie urządziła. Biedna, pewnie wciąż się denerwujesz. A dzisiaj gdzie spróbujesz uderzyć?
Dzisiaj troche lepsze nastawienie mam chociaz badania to juz sie boje. Mysle ze pojade do szpitala wojewodzkiego bo mam tam znajomego który by mógł polecic dobrego lekarza. Moze wyda Wam sie to glupie ze po szpitalach ale jak dzwonilam do przychodni to mowia ze nie sa pogotowiem zeby mi w naglych przypadkach pomagac. Nie wiem ja mam chyba zyciowego pecha do ludzi
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia a zadzwon do przychodni na reformackiej na chelmie tam wiem ze potrafi gin przyjac tego samego dnia bez problemu ;-)
Agrafka ja gdzieś w 5 tyg mialam jednorazowo sluz zabarwiony na różowo. Z racji ze się nie powtórzyło i nie bylo tego duzo nie jechałam na pogotowie a gin powiedzial później jak go pytalam ze wszystko jest ok a to moglo byc hormonalne. No ale oczywiście jakby bylo tego duzo albo się powtórzyło to jedz na ip. Pewnie nic poważnego ale zawsze lepiej chuchac na zimne.
Agrafka ja gdzieś w 5 tyg mialam jednorazowo sluz zabarwiony na różowo. Z racji ze się nie powtórzyło i nie bylo tego duzo nie jechałam na pogotowie a gin powiedzial później jak go pytalam ze wszystko jest ok a to moglo byc hormonalne. No ale oczywiście jakby bylo tego duzo albo się powtórzyło to jedz na ip. Pewnie nic poważnego ale zawsze lepiej chuchac na zimne.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziendobry :-)
Wiecie co? Ja jestem w szoku ile Wy placicie za badania w ciąży :-O Skoro są obowiązkowe,to czemu płatne?
Ja mam coś problem ze sniadaniami ostatnio i wychodzę z domu z pustym żołądkiem,a potem w autobusie jest nie fajnie. Najgorsze,że nic mi rano nie podchodzi.
Anula wrzuć ten przepis na kotleciki. Brzmią ciekawie,a ja coś mięsa nie mogę ostatnio:-)
Wiecie co? Ja jestem w szoku ile Wy placicie za badania w ciąży :-O Skoro są obowiązkowe,to czemu płatne?
Ja mam coś problem ze sniadaniami ostatnio i wychodzę z domu z pustym żołądkiem,a potem w autobusie jest nie fajnie. Najgorsze,że nic mi rano nie podchodzi.
Anula wrzuć ten przepis na kotleciki. Brzmią ciekawie,a ja coś mięsa nie mogę ostatnio:-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Agrafko kurcze, mam nadzieję,że to plamienie,to jednorazowa akcja. Uważaj na siebie i koniecznie daj znać jak jest później.
reklama