reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ewelinka idz z poduszka gotuj zupe i przywiez mi trochę :) ja wstalam brutalnie obudzona przez malza ktory wyszedl z pokoju trzaskajac drzwiami. :) czasami mu wspolczuje ze musi ze mna przebywać bo zrobilam sie bardzo nie znosna ;)

reklama
Misia ja tez jestem okropna :-) chodzaca bomba :p ja troche stoje przy garach, chwile leze i tak w kółko haha jakby ktoś to widzial to by powiedzial ze zwariowalam ;-)

Anula gotuje pomidorowa ;-) tak mnie wczoraj naszło ale chce zeby taka kwaskowa byla troche :-) aaaa Anulka witam Kochana w 10tym tygodniu :-D

Ostatnia edycja:
Hej! Ja pomidorowej nie jadam ze smakiem, ale jak dobra to zjem. To raczej przysmak mojej córki. Ja natomiast zjadlabym kalafiorowej ze świeżego kalafiorka. Chyba tak zrobię. Mam po kawałku pieczonego mięska z wczoraj, to z chlebkiem zjemy po zupce.

Misia a idziesz dziś do innego lekarza, czy bóle minęły?

Ewelinka !!!!! Zabije Cie ! :) od 2 tygodni chodzi mi pomidorowa po glowie ;) przywiez mi ja jak skonczysz ; )
Ja na samym poczatku ciazy jak jeszcze nie byłam pewna co i jak to jadlam przez 2 tygodnie dzień w dzień rosol :p

Misia zapraszam :-) tez z Gdańska jestem wiec daleko nie będziesz miała ;-)

Slonko ja kalafiorowa, fasolowa i ogorkowa ostatnio robiłam :-) teraz padło na pomidorowa . Uwielbiam zupki mniam:tak:

Slonko ja dzisiaj ide do innego lekarza bo bole caly czas sa i po wczorajszym badaniu nawet chyba wieksze ze wzgledu na sprawdzanie macicy a to taki ból ze do teraz to chyba czuje.

Hihi, zupki pyszne Dziewczynki. Ja kalafiorową miałam dobry tydzień temu, a w poniedziałek miałam zupę z botwinki, mmm była pycha. A dzisiaj na obiad jak dam radę, to zrobię pyszne kotleciki z ziemniaków i sera. Jest to proste i pyszne. Jak chcecie to przepis wrzuce w odpowiedni wątek.

reklama
Do góry