reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ewelinka idz z poduszka gotuj zupe i przywiez mi trochę :) ja wstalam brutalnie obudzona przez malza ktory wyszedl z pokoju trzaskajac drzwiami. :) czasami mu wspolczuje ze musi ze mna przebywać bo zrobilam sie bardzo nie znosna ;)

reklama
Misia ja tez jestem okropna :-) chodzaca bomba :p ja troche stoje przy garach, chwile leze i tak w kółko haha jakby ktoś to widzial to by powiedzial ze zwariowalam ;-)

Anula gotuje pomidorowa ;-) tak mnie wczoraj naszło ale chce zeby taka kwaskowa byla troche :-) aaaa Anulka witam Kochana w 10tym tygodniu :-D

Ostatnia edycja:
Hej! Ja pomidorowej nie jadam ze smakiem, ale jak dobra to zjem. To raczej przysmak mojej córki. Ja natomiast zjadlabym kalafiorowej ze świeżego kalafiorka. Chyba tak zrobię. Mam po kawałku pieczonego mięska z wczoraj, to z chlebkiem zjemy po zupce.

Misia a idziesz dziś do innego lekarza, czy bóle minęły?

Ewelinka !!!!! Zabije Cie ! :) od 2 tygodni chodzi mi pomidorowa po glowie ;) przywiez mi ja jak skonczysz ; )
Ja na samym poczatku ciazy jak jeszcze nie byłam pewna co i jak to jadlam przez 2 tygodnie dzień w dzień rosol :p

Misia zapraszam :-) tez z Gdańska jestem wiec daleko nie będziesz miała ;-)

Slonko ja kalafiorowa, fasolowa i ogorkowa ostatnio robiłam :-) teraz padło na pomidorowa . Uwielbiam zupki mniam:tak:

Slonko ja dzisiaj ide do innego lekarza bo bole caly czas sa i po wczorajszym badaniu nawet chyba wieksze ze wzgledu na sprawdzanie macicy a to taki ból ze do teraz to chyba czuje.

Hihi, zupki pyszne Dziewczynki. Ja kalafiorową miałam dobry tydzień temu, a w poniedziałek miałam zupę z botwinki, mmm była pycha. A dzisiaj na obiad jak dam radę, to zrobię pyszne kotleciki z ziemniaków i sera. Jest to proste i pyszne. Jak chcecie to przepis wrzuce w odpowiedni wątek.

reklama
Do góry