reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia ja tez jestem okropna :-) chodzaca bomba ja troche stoje przy garach, chwile leze i tak w kółko haha jakby ktoś to widzial to by powiedzial ze zwariowalam ;-)
Anula gotuje pomidorowa ;-) tak mnie wczoraj naszło ale chce zeby taka kwaskowa byla troche :-) aaaa Anulka witam Kochana w 10tym tygodniu
Anula gotuje pomidorowa ;-) tak mnie wczoraj naszło ale chce zeby taka kwaskowa byla troche :-) aaaa Anulka witam Kochana w 10tym tygodniu
Ostatnia edycja:
slonkoonline
Mama Juleczki
Hej! Ja pomidorowej nie jadam ze smakiem, ale jak dobra to zjem. To raczej przysmak mojej córki. Ja natomiast zjadlabym kalafiorowej ze świeżego kalafiorka. Chyba tak zrobię. Mam po kawałku pieczonego mięska z wczoraj, to z chlebkiem zjemy po zupce.
Misia a idziesz dziś do innego lekarza, czy bóle minęły?
Misia a idziesz dziś do innego lekarza, czy bóle minęły?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Misia zapraszam :-) tez z Gdańska jestem wiec daleko nie będziesz miała ;-)
Slonko ja kalafiorowa, fasolowa i ogorkowa ostatnio robiłam :-) teraz padło na pomidorowa . Uwielbiam zupki mniam
Slonko ja kalafiorowa, fasolowa i ogorkowa ostatnio robiłam :-) teraz padło na pomidorowa . Uwielbiam zupki mniam
Anula1988
Fanka BB :)
Hihi, zupki pyszne Dziewczynki. Ja kalafiorową miałam dobry tydzień temu, a w poniedziałek miałam zupę z botwinki, mmm była pycha. A dzisiaj na obiad jak dam radę, to zrobię pyszne kotleciki z ziemniaków i sera. Jest to proste i pyszne. Jak chcecie to przepis wrzuce w odpowiedni wątek.
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula poorosze o wstawienie przepisu ;-) bo ten Ewy Wachowicz juz kilka razy robiłam tak Mężowi zasmakowal ;-)