reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ana nie dołuj się nigdy w samotności. To nie pomaga ani Tobie, ani dziecku. Wątpliwości ma chyba każda z nas, ale po to tu jesteśmy, by wzajemnie się wspierać:happy2:

reklama
W koncu ze smakiem zajadam moje placuszki ukochane :) jeszcze nie dawno plakalam nad talerzem :p

Nawet bita smietana przeszla :p

Pycha i szybko sie robia dam przepis :)

Cala porcja:
4 jajka
2 szkl maki
2 szkl mleka
W oryg przepisie jest 0.5 szkl cukru ale ja zamiast tego daje troche cukru vaniliowego :)
Mozna wetrzec jablko :)
Smazyc i podawac z dzemem i bita smietana :-)

To sa slynne placki mojego M :) jego special sniadaniowy heh

Ostatnia edycja:
Czarna coś jak naleśniki. Mój mąż robi pyszne i właśnie zamówiłam na jutro na śniadanie. Mam nadzieję,że mi ochota nie minie;-)

A ja własnie dostałam list z wezwaniem do kliniki w szpitalu na spotkanie w przyszłą środę. Wiedziałam,że się zacznie:-p Czyli we wtorek położna, w środę klinika...Chyba czas zgłosić to w pracy. Ciekawe jak zareagują, biorąc pod uwagę,że w styczniu wróciłam z macierzyńskiego:baffled: Ehhhh...kolejny stres...

Ostatnich parę dni czułam się tak fatalnie, że nie wchodziłam na komputer. Niestety nie potrafię nadrobić zaległości, ale mam nadzieje, że wszystko u Was ok. Poranne nudności i wymioty powoli mi odpuszczają, ale mam skurcze, dlatego nadal muszę leżeć :-(
Zazdroszczę pyszności, bo mimo, że mój mąż jest zawodowym kucharzem w tej kwestii nie rozpieszcza mnie zanadto :-D

Mitemil leż i odpoczywaj, a w przypływie chwili napisz jak się czujesz;-) A mąż mógłby czasem coś dobrego upitrasić ciężarnej żonie:-) Chociaż jak to się mówi "szewc w dziurawych butach chodzi":-D

witam was dziewczyny, widzę że juz wszystkie coraz lepiej się znacie, mam wielką nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:) Forum bb towarzyszy mi juz dłuuugo, ale w pierwszej ciąży jakoś nie po drodze mi było z pisaniem, więc tylko czytałam namiętnie. Teraz chętnie bym się poudzielała:) Pozdrawiam was wszystkie:)

Witaj oomamba widzę, że kruszynki w podobnym wieku. Ja jutro mam równe 8 tygodni.

Ja dziś coś weny nie mam na nic. Nudzi mi się strasznie ale nie mam siły nic robić. O takich pysznych sprawach piszecie a ja już wyglądam jak w 6 miesiącu.

A ja poleniuchowala bym tez marna pogoda ale lece core na zajecia zaprowadzic. Od wrzesnia pojdzie do przedszkola wtedy bedzie czas na przygotowania i odpoczynek :)

reklama
Witam nową mamusię :-)

Dziewczyny, cholera jasna wróciły mdłości!!!!!!!!!!!! bleeeeeeeeee nie moge patrzec na jedzenie. dobrze ze zrobilam dzis jak jeszcze bylo mi dobrze golabki przynajmniej beda miali co jesc jutro jakby co. Znow mi nie dobrze i teraz czuje "gotowanie" w żołądku,chyba pojde zaraz do wc chociaz tak bardzo sie boje ze jak juz zaczne bedzie ciezko skonczyc...jeju niech to minie....

Do góry