reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Evi_dzi chodzi dokładie o herbatę z liści malin można ją pić od 37 tygodnia ponieważ powoduje zmiękczanie szyjki macicy i łatwiejszy poród z tego właśnie powodu nie powinno sie jej pić wcześniej.

reklama
jopal - ale taka zwykła herbata torebkowa malinowa (z owoców) nie jest zakazana? czy wogóle wszystkie herbaty z domieszką malin idą w odstawkę?

Ja juz po wojazach w parku z cora :)

Zajadam rybke po japonsku i kapustke kiszona :) a na deser czeka cala miska czerwonych czeresni! Uwielbiam pierwszy raz w tym roku bede jadla :)

Czarna - a co to za sposob na rybe po japonsku? Ja mam czeresnie na ogrodzie, ale jeszcze zielone i malutkie :) beda dopiero za miesiac :)

Martus - super, ze mama zareagowala pozytywnie, tylko nie pamietam czy ma powod zeby reagowac inaczej na takie cudne wiesci :)

reklama
Do góry