reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Jagoda :) :) :) nie pamietam czy Ci pisalam, ze mam termin na 13 a nie 12 :) poprosze o zmiane :)

Dziewczyny... postanowilam nie szukac informacji u wujka google bo tam nawet pisza, ze jak sie chlopak spusci do pepka to mozna zajsc w ciaze... :D

Czy nie ma problemu z drozdzami w ciazy? Chcialabym upiec moj chlebek, ale on jest na drozdzach, nie zakwasie.

reklama
[B pisze:
Agulka8...[/B]a na co Ty bierzesz te zastrzyki i czemu, bo chyba nie doczytałam?Amisia221...mi też stale się głupoty śnią

Zastrzyki to fragmin - heparyna drobnocząsteczkowa na rozrzedzenie krwi plus acard. Mam mutacje MTHFR no i dlatego taka przyjemność.

Agrafka, Uleńka bardzo dobre wiadomości. :tak:Gratuluję i cieszę się razem z Wami. Zobaczyć i usłyszeć serduszko piękna sprawa

Anncka Doris trzymam kciukasy jutro mocno

Ach ile się pojawiło :) witam nowe mamy :)
Ja dzisiaj cały czas jem pomidory i oliwki zielone :) mam jeszcze ochotę na ogórki kiszone, ale nie chcę już z domu na razie wychodzić..

Powiem Wam że cała zestresowana powiedziałam mojej mamie - stwierdziłam że im szybciej to powiem w tym szybciej będę miała to z głowy... I tak się mile zaskoczyłam, nie spodziewałam się takiej reakcji :) mówiłam rano, a jak wieczorem przyszłam jej psa oddać to dostałam małe spodenki, kilka body i śpioszka :D pojechała i nakupowała.. Powiedziała mi do tego że pierwsze rzeczy dla mojego starszego brata kupiła z moim tatą w pevexie zanim jeszcze w ciąży była :) tak musiałam się podzielić.

Co do perrie. Ja nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy. Dlaczego na forum napsiała, że mówiła nam że ma maturę dopiero rozszerzoną z polskiego, na swoim blogu ma że napisała na razie podstawową maturę z matematyki skoro powinna pisać też maturę z polskiego podstawową? Strasznie przykro mi się zrobiło w związku z całą tą sytuacją, ja odbierałam ją jako osobę miłą i otwartą.

Doris- tak, ja niestety nie mogę pracować, ponieważ jestem rehabilitantką i nie dość, że aparaty do fizyko są źródłem szkodliwego promieniowania i ponadto jest to ciężka praca fizyczna, tak jak np. przy ćwiczeniach z pacjentami.

Ewelinka, Doris, Anncka-
mocno ściskam kciuki za jutrzejsze wizyty! Na pewno wszystkie Mamy będą szczęśliwe na widok swoich maleńkich Dzidziusiów!

Ulenka, Agrafka- baaaardzo się ciesze, ze wizyty udane i u Waszych pociech bija pięknie serduszka! Suuuper!

Odpisuję Doris żebym tylko nic nie pominęła bo o tyle pytała.
więc tak usg jeszcze nie miałam pierwsze umówiona jestem na 22.05. OM miałam 27.03 i cykle mam 27 dniowe więc termin wypada między 29 grudnia a 2 stycznia.
Z tym barkiem to niby ciąża pozamaciczna coś tam w otrzewnej podrażnia i właśnie promieniuje do ramienia ale to tylko info z dr google a mnie w nocy napiernicza na całego.

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt

Hej ha już też po wizycie ale serduszka nie słyszałam jeszcze: ( bo niby owulacja była bardzo puzon koleją wizyta 21 oby już wtedy biło serduszko

Martuś- ale masz smaki, hihi :laugh2: Fajnie.

Amisia- na pewno na następnej wizycie będzie już pięknie biło serduszko! :tak:

Dziewczyny ja jutro jadę zrobić szereg badań, które ginka kazała zrobić.

A ja mialam ktorejs cos odpisac i nie pamietam co :D

Ulenko co jesz lub jadlas na kolacje? Kierujesz naszym pozywieniem... hihi... dzieki Tobie oprocz pomidora zjadlam sledzie :) jednak parowki omijam szerokim lukiem ze wzgl na zapach...

reklama
Maga_z_uk - buziaki dla córeczki :) Dzięki, będę uważać na bobasa, tylko muszę wysłać m w kosmos dla świętego spokoju ;))

Ulenka7883 - dzięki twoim opisom pysznej kiełbaski zamówiłam trzy olbrzymie porcje z chinczyka (makaron solowy z warzywami, kurczak z grzybami mun i warzywami i sajgonki). Kurcze wiem, że to nie do końca jest dieta odpowiednia dla ciężarnych ale poniosło mnie...

Doris - miło Cię poznać. Powiedz mi, dlaczego nie można pić herbaty malinowej?

Ewelinka, Doris, Anncka- powodzenia jutro u lekarza

Ulenka, Agrafka- gratulacje dziewczyny ;)

Kiraa - współczuje utraty dzidziusia :(

Dziś pierwszy dzień miałam bez całodziennych mdłości :) Już znalazłam sposób na uniknięcie porannych męczarni: gorzka herbata i bułki z masłem bez podnoszenia się z łóżka. Szczerze polecam.

Do góry